0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - март, април, май 2012 г.
« Отговор #320 -: Април 22, 2012, 14:53:31 pm »
Здравейте момичета. Да дам отчет за днес 11 ден се престраших да си направя кръвен тест, въпреки че си имам онова гадно ръждиво до кръв течение.... и резултата е 21.45. Не знам дали да се радвам или не? Какво мислите? Може ли да се зарадвам тихичко?
« Отговор #321 -: Април 22, 2012, 15:08:57 pm »
Да   , но след 2 дни отново ,за да се види дали се удвоява. :crossfingers:
   Аз съм на 3-4 ден и чакам,чакам :oops:
*
« Отговор #322 -: Април 22, 2012, 15:20:31 pm »
Да   , но след 2 дни отново ,за да се види дали се удвоява. :crossfingers:
   Аз съм на 3-4 ден и чакам,чакам :oops:

Мисли си само хубави неща. Вярвай, че всичко ще се получи така както ТИ го искаш.  Стискам ти палци! Късмет!
« Отговор #323 -: Април 22, 2012, 16:34:21 pm »
Момичета здравейте,
да ви попитам нещо - на 6ти ден от стимулацията имам само 1 фоликул, който да заслужава внимание. По дълъг протокол съм - на декапептил, пурегон и меногон. С намален ЯР съм и въпреки че ми увеличават дозата фоликулите не се получават. Други такива екземпляри като мен има ли? Лекарката ми казва че и ако утре нещата не са се променили иска да спираме стимулацията.
Да спирам ли се чудя, какъв ли е шансът с този единствен фоликул? Моля, ако имате мнение по въпроса да го споделите.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #324 -: Април 22, 2012, 17:59:22 pm »
Кравичка, аз също реагирам трудно на стимулация въпреки, че не съм с ИЯР, имала съм такава стимулация на която имах само два фоликула, и извадихме две яйцеклетки едната не беше зряла по късно и другата се оказа, че също е незряла, докторите казах, че трябва да се намери подходяща стимулация, другият вариянт е естествен цикъл тъй като аз имам оволация!Говори с докторите те трябва да решат кое е най-подходящо за теб!Успех понякога и един фоликул е достатъчен важен е крайният резултат! :crossfingers:
« Отговор #325 -: Април 22, 2012, 18:03:53 pm »
  Бях писала по-назад ,мисля.В предни опити при нас беше супер.До ри и ЗЕТ.НО...този месец явно не е бил нашия.Имах и сериозни проблеми.
Та,на 6-ти ден аз имах 2 и няколко други.Също ми предложиха да спра.Не спрях!Накрая имах само 2 яйцеклетки= 1 ембрион ,който върнахме.
Много точно трябва да се прецени.Имах своите съмнения дали да продължа,но решете.
Дано всичко е наред!
Чакам тест.
« Отговор #326 -: Април 22, 2012, 21:57:18 pm »
Благодаря ви момичета за отговорите. За пръв път ме стимулират и съм изненадана от развитието на нещата. Аз също мисля да продължа до край, дано утре е по-хубав ден.
 ili7372 аз следя и вашата тема, дано скоро донесеш хубави новини.
« Отговор #327 -: Април 23, 2012, 17:53:59 pm »
здравейте момичета днес мина моята хистероскопия всичко е ок,доктора ми изписа витамини и от следващия цикъл започвам противозачатъчни и евентуално юни или юни ще започнем със стимулацията.На всички момичета пожелавам много късмет и много много положителни тестчета.УСПЕХ :balk_103: :balk_104:
*
« Отговор #328 -: Април 23, 2012, 21:35:16 pm »
Момичета, да споделя и аз.
На мен ми е 9-ти ден от ЕТ и днес след обяд се появи леко зацапване. Не червено, по-скоро ръждиво и при мен. Като си слагах утрогестана преди малко, ако не бях го видяла по-рано, не би ми направило впечатление нещо. Дано спре, та да ми е по-спокойно.
А иначе и при мен едно усещане все едно ще дойде всеки момент, срязвания, придърпвания и други подобни :lol:
Странното е, че ми се гади, но не сутрин и ме втриса отвреме навреме. Това с втрисането ме изненада, та взех да се чудя и дали не разболявам. Но не мисля.
А за зацапването малко се успокоих, като прочетох написаното от вас по повод ръждивото течение на Монк и след като видях положителното ЧХГ.
Монк, стискам палци утре да е нарастнало. И ще чакам с нетърпение да го прочета.
*
« Отговор #329 -: Април 23, 2012, 21:45:54 pm »
Боги, оказва се че и втрисането е бременнен симптом :wink: поне при мен беше така.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #330 -: Април 23, 2012, 21:57:53 pm »
Боги, оказва се че и втрисането е бременнен симптом :wink: поне при мен беше така.
Сериозно ли?! Благодаря, че сподели! Защото е супер странно. Както ми е топло (все пак 2 х 3 утрогестана слагам) и изведнъж ме пролазват едни студени тръпки по гърба. И то не да каже човек, че съм се разхвърлила, ами то дори и завита до уши в леглото, с пижама и чорапи. :lol:
При теб как беше, защото мен ме втриса по съвсем за кратко?

А за зацапването, хем знам, че може да е знак за имплантация, хем ми е притеснено.
Този опит ни е четвърти, но при първия почнах да кървях горе-долу по това време (първи тест- 36.6 на 13-ти ден), после спря, пак кървих, пак спря. ЧХГ-то пропорционално си нарастваше и стигна до 800 някъде и после в 7 г.с. спонтанен аборт. И хич не ми се ще да гледам дори и това зацапване.

« Последна редакция: Април 23, 2012, 22:07:02 pm от Bogi »
« Отговор #331 -: Април 23, 2012, 22:09:35 pm »
Здравей liudmila76,
желая ти успех в предстоящия опит.
« Отговор #332 -: Април 23, 2012, 22:56:15 pm »
Monk 4estito ti polojitelno test4e leki 9 meseca ti pojelavam.I na finala pone edno revq6to bebe
Na vsi4ki vi ostanali mili4ki stiskam palci i vi pojelavam polojitelni rezultati 4uvstvoto e neveroqtno :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #333 -: Април 24, 2012, 08:10:00 am »
MONK ,честито и от мен,стискаме палци за щастлив финал :crossfingers:

Bogi ,от написаното от другите момичета виждам,че всичко това са признаци на бременност,най-искрено ти пожелавам след няколко дни да се похвалиш с едно тлъсто ЧХГ :bighug: :crossfingers:

« Отговор #334 -: Април 24, 2012, 08:22:11 am »
Здравейте мамичета. Да споделя и аз. Вчера ми беше ЕТ-две ембриончета. Сега малко почивка и чакаме малкото Чудо. На успелите ЧЕСТИТОООО, на чакащите стискам ви палци за много положителни резултати!!!
« Отговор #335 -: Април 24, 2012, 13:29:24 pm »
Хриси,стискам палци поне за едно борбено ембрионче.
Боги,и аз съм една от всичките с прокървяване на 11 ден от ЕТ ,а резултата е в подписа ми.Имам хубаво усещане ,дано....
kravi4ka ,какво става  с теб,продължавате ли ?
Людмила ,успешен старт след месец и при теб.
Монк,честито.Дано си талисманчето тук .
« Отговор #336 -: Април 24, 2012, 14:54:46 pm »
благодаря за пожеланията много късмет на всички момичета.MONK дано си ни на късмет.Аз съм при др. Бързашки ако има някое момиче при него нека пише.Знам,че съм попаднала на точния доктор и това е най-важното.Трябва да имаме пълно доверие в доктора.Успех момичета стискам палци на всички,които са в процедура,чакат положителния тест или вече наближава датата на раждането. :P
« Отговор #337 -: Април 24, 2012, 15:36:34 pm »
Момичета аз си ви чета и стискам палци всичко да е наред при вас. Мен ме отлагат.
Въпреки че пих противозачатъчни при прегледа се установи че имам задържан фоликул 37 мм. Направо съм в потрес. Ще видим дали другиямесец ще се е спукала и дали ще можем да стартираме
Людмила и аз съм при Бързашки.
Защо ти правиха хистероскопия ?
« Отговор #338 -: Април 24, 2012, 16:55:50 pm »
Тук настана раздвижване в темата - ще чакаме новини за тлъсти ЧХГ както се е изразила
amanda  :D.
Аз продължавам, но след кратка пауза... След стимулация по дълъг протокол и един фоликул като резултат решихме да спрем. Ще си платя лекарствата, които съм използвала до този момент и по-следващия цикъл започваме отново, но по къс протокол. Така няма да си загубя опита (ние сме по фонда). Доста пари струват тия лекарства, но не са като за цял опит все пак.
Дано да са наред нещата когато отново дойде време да почнем. До тогава си оставаме с надеждите за успех. Доста напрежение си беше, докато решим какво да правим, но днес като се разбрахме с клиниката и лекарката как ще действаме и вече ми е по-леко...докато не започнем отново...то вие си знаете де  - не е лесно.
« Отговор #339 -: Април 24, 2012, 19:08:30 pm »
kravi4ka чакането май е най-трудно, но след това желая от все сърце дълго чакания резултат. :bori_007: :bori_005: