0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - март, април, май 2012 г.
« Отговор #280 -: Април 07, 2012, 22:22:43 pm »
Здравей cecka_7907,
на мен също ми е за пръв път и съм в Майчин дом :). Аз съм по дълъг протокол и започнах сряда с декапептил, пия също и дуфастон. Като ми дойде започват и другите инжекции. Аз бях при д-р Юдова(много слънчев човек), но тъкмо направих предварителните изследвания и тя излезе в болничен (бременна е :)). И ме прехвърли на д-р Халачева. Никога не съм си мислела, че ще попадна на тази докторка, но какво да се прави съдба. Каквото е писано ще стане, пък дано това което ще става е - много  preggo preggo preggo бременни момичета през тези пролетни месеци.
Ти при кой лекар си?
« Отговор #281 -: Април 08, 2012, 09:08:51 am »
Здравейте и от мен. Дълго време само ви четях и стисках палци, но сега вече се записвам. Започвам втори опит. От днес съм на Гонал. Хубав празник и УСПЕХ на всички. :balk_602:
*
« Отговор #282 -: Април 08, 2012, 13:03:44 pm »
В този час щастлива чувствам се и аз, че мога да Ви поздравя. Приятели с име на цветя! И нека цветното ви име държи духа ви във цъвтеж, дори във късна есен, пък дори и зиме! Животът с вас да бъде ведър, свеж! Честито и наздраве, днес и за множество лета, Приятели незнайни, Приятели с име на цветя!
« Отговор #283 -: Април 08, 2012, 21:28:09 pm »
здравей,кравичка,аз съм при д-р Сариев.Препоръчаха ми го,ама незнам...струва ми се че малко ни претупва...абе хванали сме се вече на хорото,ще играем.Аз чакам да ми дойде и почвам,можеби вторник или сряда
*
« Отговор #284 -: Април 09, 2012, 11:50:08 am »
Здравейте, момичета. Ще ме приютите ли при вас? Ще се радвам да споделяме вълненията и тревогите си. Преди години следях темата с най много положителни резултати(не събрах смеслост да се включа тогава). Искрено се надявам и тази да е такава. А и тук вече има успяло момиче от същата тема преди години (Blue sky)- това е добър знак :). От днес стартирах, лимитиран цикъл в клиниката на д-р Щерев. Желая късмет на всички.   
« Отговор #285 -: Април 09, 2012, 14:03:09 pm »
И аз съм в МД-Варна, също при Сариев.Чета много противоречиви мнения и за клиниката и за докторите.Струва ми се малко нервен доктора в смисъмл че не е обстоен и много много не обяснява а нормално е да сме объркани, да задаваме въпроси/не че винаги са точни/.вярно ,че и на него му е писнало да дава обяснения но това е част от работата му.Аз ще ходя на преглед при него след празничците, потах го по телефона дали не е добре да си направя изследвания предварително и ми отговори да отида да си поговорим и да решим кога какво ще правим.Но нали изследванията се правят на 2,3 ден от МЦVако ги пропусна остава за следващия месец.така си разсъждавам аз.За мен всеки ден е ценен.Само ще отбележа , че съм на 40 г. и това още повече ме стресира и притеснява.Освен това ще ползваме и донор а как стои въпроса с банката също не ми е мн ясен, въпреки че доктора ме убеди че не е проблем.Ако има тук кандидат мами около тази възраст нека се включат и те с мнение.   
« Отговор #286 -: Април 09, 2012, 18:15:25 pm »
здравей,малинка-къпинка,първите ми впечатления от доктора бяха добри,но последният път като се видяхме носехме предварителните изследвания,той изобщо не ги погледна.след като два пъти настоях все пак да хвърли едно око видя,че пролактина ми е завишен и ми изписа хапчета да го намалим.ами ако не бях настоявала?аз съм на 32г.,но на мен също всеки ден ми е важен.Незнам...все си мисля,че трябваше да направим още изследвания,но дано доки си знае работата.Аз съм по фонда и съм с тубарен фактор,яйчниците ми също са поликистозни.Стана малко объркано,за което се извинявам.Желая на всички търпение,вяра и дано сбъднем мечтите си
« Отговор #287 -: Април 09, 2012, 18:27:14 pm »
Кравичка писах ти на лични,ама не разбрах успях ли да ти го изпратя :oops:
« Отговор #288 -: Април 10, 2012, 10:25:27 am »
За огромно мое и на хората, които ме обичат съжаление, моя първи опит по дълъг протокол при д-р Бързашки завърши с неуспех. Желая от сърце на всички ви да успеете в този най-съкровен стремеж. Убедена съм ,че няма жена ,която да не заслужава да бъде мама.
*
« Отговор #289 -: Април 10, 2012, 10:52:58 am »
За огромно мое и на хората, които ме обичат съжаление, моя първи опит по дълъг протокол при д-р Бързашки завърши с неуспех. Желая от сърце на всички ви да успеете в този най-съкровен стремеж. Убедена съм ,че няма жена ,която да не заслужава да бъде мама.

Искрено ти съчувствам :bighug:,че първият ти опит е неуспешен,но вникакъв случай не се отчайвай,а продължавай напред.Сега боли,но след известно време ще се съвземеш и с нови сили ще постигнеш желания резултат

« Отговор #290 -: Април 10, 2012, 11:29:24 am »

moma_kika  :balk_144: :bighug:
много съжалявам за това което чета. АЗ също съм при Бързашки. И ми предстои инвитро по дълъг протокол. Кика какъв е проблема при вас? Четох назад постовете ти но не можах да разбера. При мен проблема е в тръбите. Едната ми е отстранена а другата почти не пропуска.
Кика каквото и да става трябва да надигнеш глава и да продължиш!
« Отговор #291 -: Април 10, 2012, 20:06:54 pm »
искрено съжалявам,ще те боли,но трябва да се съвземеш бързо,за даси силна за следващия опит
« Отговор #292 -: Април 10, 2012, 20:12:22 pm »

moma_kika  :balk_144: :bighug:
много съжалявам за това което чета. АЗ също съм при Бързашки. И ми предстои инвитро по дълъг протокол. Кика какъв е проблема при вас? Четох назад постовете ти но не можах да разбера. При мен проблема е в тръбите. Едната ми е отстранена а другата почти не пропуска.
Кика каквото и да става трябва да надигнеш глава и да продължиш!
здравей и аз съм при Бързашки проблема при нас е,че едната ми тръба не пропуска,другата съвсем малко на 24.04 ще ми прави хистероскопия,защото ми откри полип на матката.Ще правим инвитро,но кога ще започнем и по какъв протокол още незнам.На всички момичета пожелавам от все сърце успех
« Отговор #293 -: Април 11, 2012, 09:35:27 am »
liudmila76  всичко ще е наред и ще започнете скоро процедура. АЗ вярвам на доктора. Още повече водя статискита последно време - само за миналата седмица има 4 положитлен опита и 1 отрицателен. Надявам се всичко наистина да се подреди  osi_9
« Отговор #294 -: Април 11, 2012, 10:28:46 am »
moma_kika, съжалявам за неуспешния опит, дано бързо преодолееш болката, а надеждата отново да навлезе във вашия дом .
« Отговор #295 -: Април 11, 2012, 15:53:23 pm »
Moma-kika :bighug: може би,нищо не може да намали разочарованието ти,но ние сме силни нали?Щом сме стигнали дотук,ще се борим до ревящ финал :kiss:                                                                                Kravi4ka,аз все още чакам,проклетия цикъл,но пък днес се чух с доки и той ме успокои,че всеки ден през празниците щял да бъде в клиниката.Как са нещата при теб?
« Отговор #296 -: Април 11, 2012, 21:57:05 pm »
Ами днес пия последния дуфастон и после ще чакам лелката и когато дойде трябва да звънна на Халачева. И това е засега - иначе си продължавам с декапептила всеки ден. Много хубаво, че доктора ти е на разположение, поне да не го мислиш толковатоя цикъл дето го чакаш няколко дни :D
« Отговор #297 -: Април 11, 2012, 22:25:40 pm »
Е дочаках го най после тоз цикъл.Чух се с док. в петък започвам.Ама голям късмет извадих,не стига че е петък 13ти ами че и разпети петък. osi_12.Дано пък да ми е на късмет.И без това имам черна котка. :wink:
« Отговор #298 -: Април 12, 2012, 10:14:22 am »
Мома Кика,бъди силна!
Успех на всички тук борбени момичета!
« Отговор #299 -: Април 12, 2012, 10:22:23 am »
cecka_7907 успех!