0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - март, април, май 2012 г.
« Отговор #100 -: Март 13, 2012, 07:52:36 am »
geri03_73,много,много съжалявам :(.Ние всички знаем какво е и всеки път страдаме,но щом се мине малко време отново имаме сили да продължим,защото знаем каква е целта и мисля ,че един ден,дано за всички ни да е по-скоро,и ние ще се радваме на положителни тестове ,а накрая и на хубави сладки бебчета. :bighug: :bighug:

« Отговор #101 -: Март 13, 2012, 08:12:01 am »
Гери, съжалявам за неуспеха. Каквото и да кажа, няма да мога да те утеша, но вярвам, че си силна, ще се изправиш и ще продължиш напред, като всички нас. В отчаянието си казваме "нямам сили да продължа", но това не е вярно. Ние сме най-силните същества и сме готови да преобърнем света в името на това да се сдобием с детенце.
Желая ти скорошно възстановяване и кураж!
« Отговор #102 -: Март 13, 2012, 11:06:45 am »
Гери много съжалявам горе главата следваштия път ще е твоя, миличка какви хапета си пила та си стигнала до този фатален краи
« Отговор #103 -: Март 13, 2012, 11:54:07 am »
cecka_1,благодаря много за подкрепата.Пиех аспирин-протект по 1т.вечер,естрофем-2*1,дехидрокортизон 2*1,но шпа 4*1,фолиева киселина 2*1,утрогестан 3*2.И незнам какво стана,нямах болки и в момента нямам болки,през цялото време лежах.Инакрая едно голямо нищо,в къщи нищо не работих всичко ми се поднасяше в леглото и нищо.На теб ти пожелавам успех.
« Отговор #104 -: Март 13, 2012, 13:24:08 pm »
здравейте момичета аз съм нова минах на преглед доктора ми откри полип,който ако не изчезне при следващия цикъл ще ми правят хистероскопия.Ако някоя от вас е минала по тоя път нека пише.Успех на всички момичета :bori_002:
« Отговор #105 -: Март 13, 2012, 14:36:33 pm »
доктора ми откри полип,който ако не изчезне при следващия цикъл ще ми правят хистероскопия.Ако някоя от вас е минала по тоя път нека пише.
С упойка процедурата не се усеща. Събуждаш се с превръзка, за всеки случай. Иска ти се още да си полежиш, ама доки идва. Казва ти, че е махнал полипа, и който е добре, си изяжда вафличката (упойката се слага на гладно) и се прибира кукуряк в къщи да си долежи.  :balk_177: Изобщо, при мен беше процедура-слънце. :sunshine:
« Последна редакция: Март 13, 2012, 14:43:47 pm от mammita2012 »
*
« Отговор #106 -: Март 13, 2012, 15:47:11 pm »
liudmila76, два пъти съм минала през хистероскопия за премахване на полипи. При мен не са се махали без хирургическа намеса. Къде ти е полипа? По принцип ако е на цервикалния канал, казват че не пречи за забременяване, но ако е на стената на матката пречи.
Имам вече две ангелчета на небето

*
« Отговор #107 -: Март 13, 2012, 19:23:33 pm »
geri03_73  :bighug: Боли, много боли , но ти си силна ще се справиш. Почини си, поплачи си и когато си готова продължи борбата , защото твоето бебче те чака. Просто сега не му е било времето.
През декември беше моят неуспешен опит, толкова надежди възлагах, но всичко се срина с едно обаждане. В онзи момент си помислих "КРАЙ" , но ето днес отново съм в очакване. На 6.03 направихме ЗЕТ, надявам се, кроя планове за 3те сладоледчета в мен, а какво ни е отредила съдбата ще разберем на 16.03.
Така че ГОРЕ ГЛАВАТА ти ще успееш, защото както е казала papa2011
Цитат
Ние сме най-силните същества и сме готови да преобърнем света в името на това да се сдобием с детенце.

... а ето в сряда съм пак на пункция.
Bogi   :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #108 -: Март 13, 2012, 19:39:08 pm »
благодаря ви момичета полипа е на левия яйчник доктора каза,че ако при цикъл не се пукне ще се прибегне до хистероскопия.Каза,че тази хистероскопия минава и по клинична пътека знаете ли колко се доплаща :oops:Още съм в началото,а дадох до сега към 400лева
« Отговор #109 -: Март 13, 2012, 20:50:52 pm »
Людмила, аз съм правила хистероскопия по клинична пътека и платих 2 дни легло-потребителска такса, нищо повече. Лошото е че я правих в държавна болница, където работеше моя лекар, а не в клиниката по ин витро. Моята клиника, където правих ин витро нямаше договор със Здравната каса, само с ЦФАР.
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #110 -: Март 14, 2012, 12:45:32 pm »
Гери, искрено ти съчувствам. Мога само да ти пожелая по-скоро да вдигнеш глава и отново напред. Аз в понеделник бях на първи преглед след началото на стимулацията по дълъг протокол. Имам по 5 фоликула в двата яйчника, така че продължавам да попийвам и да се боцкам ежедневно. Успех момичета! :balk_103:
*
« Отговор #111 -: Март 14, 2012, 15:56:54 pm »
благодаря ви момичета полипа е на левия яйчник доктора каза,че ако при цикъл не се пукне ще се прибегне до хистероскопия.
Хистероскопията е процедура, при която се влиза вътре в матката. Няма как да се стигне до яйчник. Другото се нарича лапароскопия.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #112 -: Март 16, 2012, 16:37:29 pm »
Здравейте момичета! :(Искам да ви споделя,че съм вече кълбо от нерви....Кръвният ми тест още не е готов от сряда и падна едно голямо чакане...Нямам никакви бременни симптоми ,а ми е 16 ден от трансфера!Уморих се да чакам,надявам се поне да си заслужава чакането,освен това не ми е дошло,а четох ,че обикновено,когато е неуспешен опитът, МЦ идва след спиране на лекарствата.Аз моите не съм ги спряла,но те свършват така или иначе.Може да ми дойде преди да ми излезе резултата....
[URL = http://lilypie.com] [/url]

*
« Отговор #113 -: Март 16, 2012, 17:30:52 pm »
Тинче,защо толкова много се бави? Не се тормози сега,всичко ще е наред,но
в никакъв случай не спирай лекарствата,докато не видиш резултат.
На мен също ми се наложи да си до купя и то само за един ден,но за съжаление моят опит беше неуспешен и аз си го усещах,но за да не се обвинявам си ги купих.Ще видиш,че ще имаш  едно голямо ЧХГ.

*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #114 -: Март 16, 2012, 18:09:19 pm »
Благодаря ти Amanda за подкрепата :wink:.Ами защото не отидох до Варна да си го направя,а реших в Добрич,те пък ги пускали във Варна всеки петък,и днес съм дежурна цял ден на телефона да питам дали пристигнали серумите от Добрич!Най-после се разбрах с човек утре в 10.30часа ще имам резултат,приоритетно!А в сряда ако бях отишла до Варна до сега щях да имам яснота по въпроса ......търпение не ми остана вече... :balk_153:

*
« Отговор #115 -: Март 16, 2012, 18:23:36 pm »
Да и при нас е така osi_10,събират ги пращат ги в София и в петък можеш да си ги вземеш,за това аз си направих в Благоевград защото ми е по близо и на следващия ден бяха готови.Имай търпение всичко ще се оправи :crossfingers: :crossfingers:

*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #116 -: Март 16, 2012, 18:42:06 pm »
Охх,дано,може пък да е за добро,дано да си заслужава чакането!За съжаление така е в малките градове и е много дразнещо,но няма накъде....

« Отговор #117 -: Март 16, 2012, 20:16:32 pm »
Здравейте момичета. Сега се връщам от Плевен и доки каза ,че пункцията ми е в понеделник. Опитах се да го разпитам за трансфера, но се смаях като ми каза, че биолозите решавали. Така ли е наистина? Направи ми впечатление, че говореше за трансфер в четвъртък, а това според мен значи на трети ден, а не във фаза бластоцит, освен това според цената явно няма да е ин-вирто, а ИКСИ. Дразня се ,че не ми обясняват, а аз все пак не съм малоумна. Дали вече твърде много са настъпили газта и не им прави впечатление, че сме хора и то доста заинтересовани?! Но вече ми попреминава ядът, а и трябва да се настроя положително. Кураж и късмет на всички!!! :)
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #118 -: Март 16, 2012, 20:20:57 pm »
Момичета, да се запиша и аз в темата. Вчера ми беше трансферът на две ембриончета на 3-и ден и сега започва голямото чакане и за мен. Това ми е 6 опит (2 ин витро, 3ЕТ и сега един с лека стимулация)и искрено вярвам, че този път поне едното ембрионче ще остане с мен за 9 месеца :) Успех на всички :)

moma_kika, а съм в ЦРЗ "Надежда", всичките си опити съм правила. При нас ембриолозите заедно с док следят всеки ден как се развиват ембрионите и спрямо това преценяват кога ще е трансферът. След пункция всеки ден ни звънят по телефона, за да не държат в течение. Така че наистина няма как лекарят да знае предварително (особено пък преди пункцията) кога ще е трансферът.  
« Последна редакция: Март 16, 2012, 20:22:50 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

birzata

• 225
  • След лошото винаги идва хубавото !!
« Отговор #119 -: Март 16, 2012, 21:33:31 pm »
И аз да се запиша в темичката:)Вчера имах ЗЕТ на 3 ембриона първи опит и дано да е последен :balk_602: :balk_602: :balk_602:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: