Благодаря ви за хубавите пожелания!На 27.02.2012г (33г.с.2д) в 1.25ч родих Явор - 1800гр 44см и в 1.32ч - Ралица - 1480гр 41см в МД София.
Отидох на 26.02, защото ми падна тапата и се оказах с 4см разкритие
Опитаха се да задържат бебетата, но в 00.15-00.20ч ми се пукна мехура. Бях с 8см разкритие. Родих ги бързо, естествено, Явор беше главично, но Разлица беше напречно и после се завъртя с крачетата надолу. Благодарение на лекарите всичко мина безпроблемно. Нямам нито един шев - вътрешен или външен. Израждаха ме д-р Дуковски, д-р Андреева и ак.Стоянова.
Бебетата са в неонатологията, един ден им подаваха кислород, от днес вече и двете се хранят, че момченцето не искаше и беше на системи. Вчера ме изписаха и днес носих замразена кърма, за да ги хранят с нея. Ще остана в София и ще им нося храна всеки ден. Малко още не мога да свикна с недоспиването с това цедене, но съм щастлива, че ще папкат качествена храна, не от онези модифицирани храни.
Много съм доволна от отношението и в родилно и в следродилно отделение. Бях без избор на екип. Платих си единствено за 3 нощувки ВИП. От неонатологията са също много мили всички.
Сега ще ми дават информация всеки ден от понеделник до петък, а в понеделник ще ме пускат и при бебетата. Само един ден, защото вече не съм в болницата и достъпът е ограничен.