От две години и половина горе долу правим опити за бебе и мога спокойно да кажа че това е най мъчителния секс през 9 годичната ни връзка със съпруга ми...
този проблем е на лице при почти всички двойки които искат бебе...просто мъжете уж са силния пол, но само на мускулатура...
Много от мъжете се чувстват като ма6иан за бебе и едва ли не половинката му иска секс само заради това, но уви, няма как да им се втълпи в главите обратното. След това идва другия момент, че им спада и самочувствието в леглото и си мислят че се ¨излагат¨ и намаляват и сексуалните контакти и се започва един омагьосан кръг, а ако мъжа ти е като моя да не споделя а да си изживява всичко вътре6но, ходи се чуди какво става и за6то не му се иска да спи с теб.
Ситуацията е много деликатна и се изисква голяма тактичност, доверие м/у двамата и разбиране.
Бъди сигурна в едно...6те му мине в момента в който спрете да правите бебе. Ние трябва6е няколко месеца да не правим бебе и всичко си бе6е нормално.
Просто се въоражи с много търпение и никога не го засягай нападателски по тази тема, а напротив...вдъхвай му самочувствие въпреки всичко и му повтаряй че е най добрия и че винаиги ти е хубаво с него. Намери му слабите места и по време на секс когато не се справя му помагай, за6тото един неуспех в леглоото го изнервя и прави секса истинско мъчение. И въпреки всичко, това не е гаранция че няма да продължава да си му омеква на моменти, но поне няма и да го отблъсне от теб и да спреет въоб6те да правите секс...ние почти всеки път го имаме този проблем, но го омаловажавам и знам че когато бебчето стане и всичкото напрежение около бебеправенето мине, 6те си се върне и хубавия сладък секс от преди
Съжалявам че се изразявам малко подробно в обясненията по темата, но знам какво е чувството , и знам колко време ми бе6е необходимо на мен, докато главата ми асимилира случва6тото се, да приема не6тата каквито са и най вече да си намеря начина да не губи той кураж и най малкото да не спрем с опитите...
Успех ти желая