Боби, ако мислеш за ходене по расторанти с такъв стол- не мисля че ще стане. първо заради масата, която не се знае каква ще е, а и обемно е. Ние като излизаме сме си в количката и в нея яде, доколкото се налага. Всъщност ако сме на ресторант, което зимата не става с него вече, или е в количката или обикалява по скутовете на всички за да не мрънка и така
По този повод да се похваля- миналата седмица за пръв път бяхме с бебко на детски рожден ден на 1 годинка и имаше няколко бебоци около нашата възраст. Бях направо смаяна от нашето- въпреки врявата наоколо беше много комуникативен, кротък, усмихваше се всеки които го закачаше - абе всички майки ми завидяха
Обаче кой знае докато тръгне на ясла какъв ще стане..
Та сега идва голямото чудене как и къде е подходящо да се прави първи рожден ден -"детски" или за възрастни?? При положение че ние нямаме близки бебета около нас, а децата на приятели са около 5-6 годишни. От друга страна приятелите без деца не се ли канят?? Досега почти никой не ме е канил, но на мен ми се струва тъпо- ти ела с детето, а ти без деца- не
Моля ви, споделете опит ..