как си личи, че времето се оправя:))))))))))))
Никакви ви няма:)
Преди време при поредното обсъждане на темата за гърнетата Цветенце беше споделила нейният опит със Мона и Антон. Цвети, искам да ти благодаря от сърце, защото точно за седмица и тримата се отказаха от памперса:) Миналото лято ми се стори рано да ги тормозя и не ми оставаха сили но тъй като ни предстои приемане на градина реших, че макар и студено е време да махнем памперса. Импулсивно миналата неделя им казах, че вече нямаме памперси (не беше съвсем лъжа-прибрахме се от село с 12 броя) и ще трябва да казват когато им се пиша и ака. Първите три дни вече споделих, че едва смогвах да стопля обяд и вечеря. Към днешна дата и тримата си казват когато имат да свършат нещо. разбира се, все още се изпускат по малко или много (ако се заиграят и аз се отплесна) но мога да кажа, че приключихме с памперсите пез деня:)
Като всяко ново нещо, очаквах да е по-трудно но пак се изненадах:)))))))
Приятна неделна вечер:)
Само да допълня, че мой много добър приятел от шуменското ми време (събирахме се огромна компания) казваше, неделя е прекрасен ден да си окачиш въжето:))))хем почивен ден, пък хем преди понеделник, какво му е хубавото:)))))))
Жив е още, слава богу:)
Така, този ми пост е миризлив и самоубийствен:)