0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Папата заклейми инвитрото като "арогантно"
« Отговор #1 -: Февруари 26, 2012, 15:59:16 pm »
Еее, поне в една лудост бяхме първи като държава.
Да не види нещо от нашата църква Папата и той да се изкаже.

Интересно ми е ще има ли и каква ще е реакцията на католическата общественост или по-скоро на самите италианци. От коментарите под статията виждам, че има мнения и като по нашите форуми.
« Отговор #2 -: Февруари 26, 2012, 16:01:11 pm »
Ох,не знам защо сме  трън в очите на всеки втори.Сега и папата.(Сперматозоиди или донорска яйцеклетка и методи, като например ин витро оплождане са забранени за членове на католическата църква)Ми,чудесно щом така го разбират,но аз не съм католичка и не той е моя духовен водач.Да видим ...може пък скоро и в космоса да изпратят някое послание, с което да се заклейми инвитрото.Със сигурност още неща биха ме учудили в бъдеще по този въпрос,но със сигурност не биха ме възпрели да се боря и да постигна мечтите си.

Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #3 -: Февруари 26, 2012, 20:04:37 pm »
Ама така е то, във Ватикана ин витро процедурите са арогантни, а педофилията не .....

http://www.btv.bg/news/svetut/story/551767891-Jertvi_na_pedofiliya_shte_sadyat_papata_v_Haga.html
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #4 -: Февруари 26, 2012, 20:08:49 pm »
Офффф, пак ли.....

Ама така е то, във Ватикана ин витро процедурите са арогантни, а педофилията не .....

http://www.btv.bg/news/svetut/story/551767891-Jertvi_na_pedofiliya_shte_sadyat_papata_v_Haga.html
А, баш!!!

Абе, не им ли омръзна вече да ни дъвчат :?
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #5 -: Февруари 27, 2012, 00:01:45 am »
Същият беше казал на едно свое посещение в Африка да не се ползват презервативи. И това, при положение, че в някои страни серопозитивното население достига 30 %.  :x :x :x
А случаите на педофилия от страна на католически свещеници в Германия са страшно много. Хиляди.  :( :( :( Вероятно и това е основната причина за последните две години да има десетки хиляди, които са напуснали църквата пак там. Вие не знаете, но това е единствената държава, в която има църковен данък, който ви се тегли директно от заплатата. Единствено, ако декларирате, че не сте към никоя църква, или към някоя, която не съществува в Германия, тогава няма да ви облагат с данък. 
« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 00:04:30 am от blue_sky »

« Отговор #6 -: Февруари 27, 2012, 00:23:40 am »
Само юдеистите май са ЗА.
Когато нашата църква се произнесе, в едно тв предаване бяха поканили евреин, православен свещенник и мюсюлмански.
Та само евреинът каза, че те служат на живота и Бог е живот. И, че застават зад всичко, чрез което се създава и удължава живота.
Че не може да има съществуване, зачеване, без божията намеса.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #7 -: Февруари 27, 2012, 10:27:02 am »
Сегашният папа е много консервативен, но и много деен. Нещо от началото се прояви в отрицателна светлина. Па млад си го избраха. Дъъълго време още ще му слушаме изцепките.