0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
от къде най-евтино мерионал?
« -: Юни 15, 2006, 12:42:09 pm »
Момичета, имате ли идея от къде може да се купи най-евтино мерионал - някоя аптека, склад на едро ?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

Re: от къде най-евтино мерионал?
« Отговор #1 -: Юни 15, 2006, 12:49:05 pm »
Grace, нямам инфо за Мерионал, но момичетата бяха дали в една темичка контактите на дистрибутора на Меногон. Нали са аналози, може да го имат. Ето линк към сайта:
http://www.fromvoulevs.com/frame.html

Успех!
« Отговор #2 -: Юни 15, 2006, 12:55:52 pm »
Мерионалът се внася от МЛД Трейдинг. Обаче не продават на дребно, само на аптеки-питах ги вече.
Преди се дискутираше, че тези лекарства като цяло са най-евтини в аптека Диана при Тина Киркова. Провери там. Успех!
« Отговор #3 -: Юни 15, 2006, 14:10:33 pm »
Цитат на: Momiche

Преди се дискутираше, че тези лекарства като цяло са най-евтини в аптека Диана при Тина Киркова. Провери там. Успех!

Momiche, там според мен е най-скъпо. Поне Меногона. Тази Диана е голяма спекулантка, но когато нещо го няма никъде, тя го има.
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Re: от къде най-евтино мерионал?
« Отговор #4 -: Юни 15, 2006, 16:10:20 pm »
Цитат на: Grace
Момичета, имате ли идея от къде може да се купи най-евтино мерионал - някоя аптека, склад на едро ?

Най-изгодно ще ти е в клиниката, където ще правиш АРТ-а. А да не говорим, че е и най-удобно.

« Отговор #5 -: Юни 15, 2006, 16:18:51 pm »
Нашата клиника не съм чула да се занимава с дистрибуция на лекарства :?
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #6 -: Юни 15, 2006, 16:20:38 pm »
Всъщност, аз не съм се сещала да се позаинтересувам досега  :oops: , но сега щом Огито каза, ще питам.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #7 -: Юни 15, 2006, 16:20:48 pm »
Цитат на: FreshBreeze

Искаш да кажеш, че нямат грижа пациентите им да имат осигурени лекарства и да не тичат по аптеките???!!!!
Става дума само за пациенти на въросната клиника, а не за търговия.

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #8 -: Юни 15, 2006, 16:25:43 pm »
Всъщност, аз не съм се сещала да се позаинтересувам досега  :oops: , но сега щом Огито каза, ще питам.

В Центъра на д-р Владимиров ти осигуряват всички инжекций, от които имаш нужда. Това никога не е било моя грижа. Доста лесно се живее така.
Мислех си, че и при другите клиники е така, но явно съм се заблудила. Трябваше да се досетя, че не всеки се грижи толкова детайлно за пациентите си.

*
« Отговор #9 -: Юни 15, 2006, 16:30:59 pm »
Оги, все още не съм говорила подробно с лекарката на тема лекарства, затова наистина не знам как стои въпроса.
Колкото до грижата - аз се чувствам съвсем детайлно обгрижена  :wink:

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #10 -: Юни 15, 2006, 16:35:43 pm »
Колкото до грижата - аз се чувствам съвсем детайлно обгрижена  :wink:

Ами значи, че трябва и лекарства да ти осигури. Тя би трябвало сама да ти каже, ако има тази практика в клиниката. Щото ти нямаш връзка с космоса, че да знаеш и ще вземеш да се литнеш да ги търсиш по аптеките.

« Отговор #11 -: Юни 15, 2006, 16:39:01 pm »
Цитат на: oganche

Искаш да кажеш, че нямат грижа пациентите им да имат осигурени лекарства и да не тичат по аптеките???!!!!
Става дума само за пациенти на въросната клиника, а не за търговия.

Оги, въпросът не е едностранен, според мен. Ето Табакова как я заяждаха заради "дистрибуцията" на лекарства.
После, в МЦРЗ, в самата сграда, има аптека - там може да те обслужи фармацевт, да ти даде касова бележка и т.н. Според мен е по-редно така.
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #12 -: Юни 15, 2006, 16:39:17 pm »
Цитат на: oganche
ще вземеш да се литнеш да ги търсиш по аптеките. [/color][/b]

Все още не  :D , процедурата ще бъде чак следващия месец, и то само в случай, че всичко е наред и яйчниците са се възстановили след пункцията.

« Отговор #13 -: Юни 15, 2006, 16:42:33 pm »
Също така, съвсем теоретично, е възможно някой лекар да клони към точно определени медикаменти заради финансова изгода, знаем фармацевтичните компании колко добре умеят да ухажват, направо са агресивни.
Благодаря ти, Бени!

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #14 -: Юни 15, 2006, 16:45:05 pm »
После, в МЦРЗ, в самата сграда, има аптека - там може да те обслужи фармацевт, да ти даде касова бележка и т.н.

Е, щом има аптека, случаят е съвсем различен. Дано аптеката да е добре заредена и да разчиташ, че ще има винаги инжекцийте, които ти трябват. На мен също винаги ми е давана касова бележка, но не там е проблемът...в хартийката.

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #15 -: Юни 15, 2006, 16:49:13 pm »
Също така, съвсем теоретично, е възможно някой лекар да клони към точно определени медикаменти заради финансова изгода, знаем фармацевтичните компании колко добре умеят да ухажват, направо са агресивни.

Да, така е. Но умният лекар никога няма да се върже. Плюс това знаем, че всички клиники работят с еднакви 4 вида инжекций за стимулация- 2 чисти и 2 уринарни.

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #16 -: Юни 15, 2006, 16:49:13 pm »
....

*
« Отговор #17 -: Юни 15, 2006, 16:57:38 pm »
Да, така е, в сградата има аптека, в която е имало всички лекарства, които досега съм потърсила  :D Купувала съм и от "Диана" също.
Варианти има много, просто попитах ако някой примерно скоро е купувал.