0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на boncheva
« Отговор #60 -: Март 23, 2012, 10:49:03 am »
Мила,това еднократно кървене което си сложила може да не е цикъл,като гледам днес не си отбелязала,ако няма нищо направо бягай да си направиш тест :goodluck:

« Отговор #61 -: Март 26, 2012, 19:24:06 pm »
Момичета,  :witch: си тръгна и сега започва новия ловен сезон. Пожелавам успех на всички вас  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Мисля да си купя Pre-Seed, от няколко места чух, че понякога доста помага. За съжаление в България го внасят Софарма и го няма в момента наличен никъде. Май трябва да го поръчам от eBay, но досега не съм го правила. Ако някой прави поръчки от там, да ми пише на лични.
*
« Отговор #62 -: Март 27, 2012, 11:43:04 am »
мили4ка   пожелавам ти  успешен  лов :bed: :eggsperm: :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #63 -: Март 27, 2012, 12:43:07 pm »
Успех с  :pleasantry: миличка!А относно поръчките от ebay не мога да ти помогна,никога не съм поръчвала от там..

« Отговор #64 -: Април 07, 2012, 15:37:22 pm »
Здравейте момичета,
този месец не ми е хубав ... точно когато трябва да  :heartbeat: ние с приятеля ми се изпокарахме. Всичките тези неуспешни опити нещо ни обтегнаха отношенията.
Аз го обвинявам, че не е достатъчно ентусиазиран, той мен, че съм се побъркала на тази тема и т.н.
Каквото стане, това - може пък и да трябва да се разделим.
Успех на всички мами, този месец да ме зарадвате с хубави новини  :bfp:
« Отговор #65 -: Април 10, 2012, 14:22:49 pm »
Аааа такива да си ги нямаме.Я се сдобрявайте с милото и поработете малко  :bed: за едно сладко  :babyflips: Сигурна съм, че всичко ше се оправи, защото целия този график изнервя много обстановката и изостря взаимоотношенията при всяка двойка, но ще видиш че всичко ще си бъде ок като се поуспокоите малко... :) :bighug: :bighug:
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #66 -: Април 10, 2012, 14:33:04 pm »
А boncheva, без такива негативни мисли, Обичайте се :heartbeat:, нормално е насякъде да се появат малки дразги,но сдобряването после е по-сладко  :wink:,
Гледай позитивно на нещата- не се предавай, Обичай и бъди обичана- много хора те подкрепят  :bighug:

« Отговор #67 -: Април 10, 2012, 17:45:06 pm »
Благодаря ви момичета  :bighug: :bighug: :bighug: за куража
Утре заминаваме да караме празниците в Родопите, жалко че този месец го пропуснахме почти като бебеправещ.
Поръчала съм си Pre-seed и тестове за овулация и от другия месец се надявам да потръгнат нещата.
Весели празници  :balk_45:
« Отговор #68 -: Април 10, 2012, 18:14:54 pm »
Весели празници и на теб и много хубаво прекарване в Родопите.Завиждам благородно  :) :lol:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #69 -: Април 16, 2012, 14:19:04 pm »

Христос Воскресе!

« Отговор #70 -: Април 21, 2012, 10:40:22 am »
Вече с нетърпение чакам  :witch: и да си тръгва по-бързо, че ми дойде пратката с Pre-seed и тестовете за овулация. От другия месец мисля да ги почвам, ако не стане тръгваме по изследвания. Все си намирам от къде да изкопча още някакво зрънце надежда  :pleasantry:
Много успех на всички  :babyflips: :babyflips: :babyflips:
« Отговор #71 -: Април 21, 2012, 10:43:00 am »
Успех мила.Дано няма нужда от изледвания и чудото да се случи скоро.

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #72 -: Април 21, 2012, 12:52:12 pm »
 :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #73 -: Април 21, 2012, 13:04:15 pm »
Успех мила.Дано няма нужда от изледвания и чудото да се случи скоро.

дано   мила!!! :goodluck: :bighug:
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #74 -: Май 11, 2012, 18:31:01 pm »
Успех мила редете сърчица!
« Отговор #75 -: Юни 08, 2012, 19:02:10 pm »
Здравейте момичета, дано не сте ме забравили, но преминах през много тежък период, с милото се разделихме, но след размисъл решихме да опитаме отново да се съберем и да се надяваме да се случи и нашето щастие  :crossfingers:
Моля ви кажете ми, според вас имала ли съм овулация и кога, че нещо съвсем взех да се обърквам? И нещо друго да ви попитам, всеки месец когато ми се е качил температурата ли съм имала овулация? Нещо с тестовете не се оправям - все са ми отрицателни.
Успех на всички, обичам ви!
 :sunshine: :sunshine: :sunshine:
« Отговор #76 -: Юни 13, 2012, 18:16:22 pm »
Момичета, дайте по едно коментарче!
*
« Отговор #77 -: Юни 13, 2012, 19:03:30 pm »
 :goodluck: :goodluck:
« Отговор #78 -: Юни 14, 2012, 08:29:21 am »
Съжалявам за премеждията,но май всичко трябва да се случва по трудния начин :lol:
Не съм много компетентна с тази О. И аз всеки месец съм в чуденка :lol:, нека по-знаещите момичета споделят. Въпреки това ти желая успех и отсега нататък всичко да се нареди така , както ти искаш. :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #79 -: Юни 14, 2012, 09:57:35 am »
Успех и само хубави моменти .Дано скоро се похвалиш с  :bfp: