0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на boncheva
« Отговор #20 -: Февруари 28, 2012, 20:58:38 pm »
Аз от теб чувам за тези хапчета,дано наистина имат такъв ефект,да споделиш  osi_9Относно деня за овулация-зависи колко дни ти е цикъла,на 14ти ден е по учебник ако цикъла ти е 28 дни,ако е повече-отново по учебник,слагаш по един ден отгоре-мале как го обясних osi_13Вие си слагайте  :heartbeat: редовно и ще я хванете.Успех :bighug:

« Отговор #21 -: Февруари 29, 2012, 12:45:24 pm »
Мила кажи с каква дължина ти е МЦ и дали е редовен, за да можем да ти кажем малко повече мнения! :)  :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #22 -: Февруари 29, 2012, 13:45:46 pm »
Понеже този месец за пръв път ще меря БТ, като ми падне температурата около 12 часа след това ли е овулацията? Около 14-тия ден ли е овулацията
Здравей пак :) fanny го е обяснила горе долу :) Овулацията настъпва 14 дена преди да дойде М. За това е трудно да се определи, особенно ако имаш нередовен цикъл като мен. Ако цикъла ти е на 28 дни, значи О е на 14ти ден, ако е на 29 значи О е на 15ти ден и така :) Аз съм заченала на 17ти ден, което съвпада с тези изчисления, защото М ми беше между 29-32 дни..Имала съм и на 45, общо взето когато дойде тогава - така беше при мен ситуацията  :?
Ако ти е нередовен М, слагайте сърчица от 10ти то 20ти ден през ден :)
Успех от мен, дано видиш 2те чертички съвсем скоро :)

« Отговор #23 -: Февруари 29, 2012, 14:13:25 pm »
Като цяло МЦ не ми е много редовен, около 28-30-ия ден. Като понатрупам стойности при меренето на БТ, ще Ви помоля отново за някакво мнение.  osi_1
« Отговор #24 -: Март 03, 2012, 10:12:57 am »
Ох, момичета ... днес ми падна температурата (поне така си мисля), съдейки по това на същия или на другия ден ще ми е овулацията?  :ask:
Приятелят ми сигурно няма да успее да се прибере днес от провинцията и ме е страх да не изпуснем момента?  :heartbeat:
« Отговор #25 -: Март 03, 2012, 11:15:11 am »
Ох, момичета ... днес ми падна температурата (поне така си мисля), съдейки по това на същия или на другия ден ще ми е овулацията?  :ask:
Приятелят ми сигурно няма да успее да се прибере днес от провинцията и ме е страх да не изпуснем момента?  :heartbeat:

С температурния метод можеш да разбереш дали е минала О, единствено ако температурата се покачи. Така, че не се притеснявай. Може да вземеш и тестчета, аз с тях се ориентирах най-добре.
« Отговор #26 -: Март 04, 2012, 15:45:58 pm »
И според мен е по-сигурно да си вземеш тестове за О, за да може с по-голяма точност кога е момента и да не го изпуснете.Успех мила  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #27 -: Март 04, 2012, 22:37:49 pm »
Успех, мила!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #28 -: Март 05, 2012, 10:42:22 am »
Аз мисля, че  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: са точно на място, и пак според мен сега остава да чакаш, но нищо не ти пречи да продължаваш с :heartbeat: за по сигурно. Успех  :crossfingers: :bighug: :crossfingers: :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #29 -: Март 05, 2012, 15:15:19 pm »
Хайде сега да се вдигне Т и да стискаме палчета за чудото :D

« Отговор #30 -: Март 05, 2012, 16:39:31 pm »
Дано това е достатъчно сигурен метод за определяне на овулацията  :sunshine:
Много се чудя дали да не си взема и тестове за овулация, ама доста скъпички ми идват. Една мама в Продавалника продава Тестове за овулация 34 броя + 2 теста за бременност на обща стойност от 20 лв. Доста по-изгодно отколкото в аптеката и затова съм се замислила дали да не ги взема  :ask:
Много ви благодаря за всички мнения и цялата помощ, която ми оказвате  :bighug: :bighug: :bighug:
Ще се радвам, ако се запозная с някоя от вас и лично - аз живея в Люлин 10  :grouphug:
Успех на всички и горе главата  osi_9 :babyflips:
« Отговор #31 -: Март 05, 2012, 17:14:51 pm »
Според мен, О. е била на 13ти ден, с тази ниска темп. Но момичетата са прави, заложи на тестове за О. за по-сигурно. Аз препоръчвам марката ОВЮ, много съм доволна от тях, и доста добър резултат дават. Добре сте наредили сърчицата, но боднете и днес едно за всеки случай :) По добре да има... :) Стискам ти палци и се надявам скоро да се видим в другата тема  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #32 -: Март 05, 2012, 17:31:02 pm »
Една мама в Продавалника продава Тестове за овулация 34 броя + 2 теста за бременност на обща стойност от 20 лв. Доста по-изгодно отколкото в аптеката и затова съм се замислила дали да не ги взема  :ask:
Ееехееейййй и аз съм ги видяла, но мисля,че тя вече ги е дала.  osi_8 osi_8 osi_8
« Отговор #33 -: Март 08, 2012, 19:08:19 pm »
Честит празник момичета  :D
Пожелавам ви само хубави емоции, спокойствие и сбъдване на всички желания!
Бъдете все така позитивни и съпричастни към хората, защото нещата в живота се връщат  :)
Много усмивки в този така прекрасен празник.
Весело посрещане и приятно бебеправене  :D
 :balk_5: :balk_5: :balk_5: :balk_7: :balk_7: :balk_7:
*
« Отговор #34 -: Март 09, 2012, 14:22:51 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #35 -: Март 09, 2012, 14:39:36 pm »
 :hello2:Стискам палци  :bfp: :crossfingers:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #36 -: Март 10, 2012, 18:30:52 pm »
Момичета, според вас как ми е графиката?
« Отговор #37 -: Март 10, 2012, 20:33:21 pm »
Според мен върви отлично,страхотно се покачва температурката  :D с пожелания за един прекрасен  :bfp:

Вярвам!!!!
« Отговор #38 -: Март 11, 2012, 15:29:07 pm »
 Да,графиката си ти е супер миличка :balk_602:. :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: също са на място ,така че сега остава да чакаме,което разбира се е и най-трудната част. Много късмет и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и дано след няколко дни се похвалиш :bfp:. Цунки :balk_104:
« Отговор #39 -: Март 11, 2012, 20:14:17 pm »
Мили дами, вижте какво ми е писала denis в една друга темичка:
Цитат
О. не е при най-ниската БТ.
Най-ниската БТ е пика на естрогените, а той е преди/20-30 часа/ пика на ЛХ.
О. е от 12 до 48 час след пика на ЛХ
Тя смята, че ако е имало О. тя е била на 16 ден, а не на 13.
Дано съм ви помогнала с тази информация, защото аз бях разбрала грешно, пък като гледам май и някои от вас.