0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

графиката на boncheva
« -: Февруари 24, 2012, 20:05:21 pm »
Здравейте и от мен!
Ще се радвам да ми помогнете по-точно да разчитам графиката си. Сравнително от скоро си меря БТ, но спазвам всички прочетени изисквания по форумите.
Разчитам на вас :)
Re: графиката на boncheva
« Отговор #1 -: Февруари 24, 2012, 20:14:03 pm »
 Здравей мила :welcome_1:. Добре  дошла принас и да се прехвърлиш много скоро в темичката при мамите. Като начало моля те да поправиш настройките си ,така че да можем да виждаме графиката ти и да я коментираме. Успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: .
*
« Отговор #2 -: Февруари 24, 2012, 20:17:25 pm »
 :welcome_1:
Добре дошла ,и по-скоро да се местиш в темата на бременилките .

« Отговор #3 -: Февруари 24, 2012, 20:30:56 pm »
Благодаря Ви, много мило посрещане.
Порових в настройките и се надявам вече да съм направила графиката ми видима за коментари.
*
« Отговор #4 -: Февруари 24, 2012, 20:41:49 pm »
 :welcome3: и от мен мила,пожелавам ти  скоро  да се  преместиш  в  темата  на  бременнлииките.     графиката  ти  все още не е  видима
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #5 -: Февруари 24, 2012, 20:55:23 pm »
 :welcome: :welcome: Добре дошла и дано много скоро се преместиш в другата тема  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #6 -: Февруари 24, 2012, 21:53:25 pm »
 :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1:
Добре дошла,дано скоро отидеш на друго място,при бъдещите мами..... Лелееееееееееееее как се справяш с меренето по време на цикъл,на мен ми е трудно и супер гадно?
« Отговор #7 -: Февруари 24, 2012, 22:01:04 pm »
И на мен не ми е много приятно, но искам да добия по-ясна представа за промяната в температурите  :BangHead:
« Отговор #8 -: Февруари 24, 2012, 22:09:59 pm »
Щом пада, :witch: си отива,тая гадина,гадна,долна,мръсна......  osi_6 :fighting: :bonk:
*
« Отговор #9 -: Февруари 24, 2012, 22:41:33 pm »
Честита темичка! Пожелавам ти много скоро да се преместиш в бременните графики! Успех и дано още този месец завърши с успешен лов и  :bfp:

« Отговор #10 -: Февруари 25, 2012, 09:09:45 am »
 :hello2: :balk_121:Добре дошла и от мен и както доброто домакинство изисква-дано скоро си тръгнеш!!!
ще помагам с каквото мога,само питай  :ask: :grouphug:
Добре дошла в най-пректасното семейство
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #11 -: Февруари 25, 2012, 14:23:05 pm »
 :welcome_1: и от мен.
и както доброто домакинство изисква-дано скоро си тръгнеш!!!

Много добре казано :D И да тук наистина ще намериш подкрепа.

« Отговор #12 -: Февруари 25, 2012, 15:27:47 pm »
  Здравей отново ,миличка :balk_64:. Даааа ,сега вече виждаме и твоята графика :balk_103:. Ами и с мен ще се водиш ,защото сме на същата дата,но ти пожелавам това да ти е първата и последна графика :crossfingers: и да се преместиш бързичко при майчетата :bfp:. Цунки и успех сладка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #13 -: Февруари 25, 2012, 20:54:17 pm »
 :welcome:Добре дошла и от мен миличка и дано още тази графика ти донесе желания резултат :bfp: :goodluck: :bighug:

*
« Отговор #14 -: Февруари 27, 2012, 09:51:07 am »
Здравей мила!!Добре дошла сред нас!!Тук ще намериш подкрепя и много приятели!!
Въпреки това,ти желая бързичко да преминеш в БРЕМЕННАТА ТЕМИЧКА-Успех :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:
*
« Отговор #15 -: Февруари 27, 2012, 12:14:23 pm »
успешен лов мила :bed: :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm: :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #16 -: Февруари 27, 2012, 12:29:13 pm »
 :goodluck: :bfp: успеш и късметлийски лов

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #17 -: Февруари 27, 2012, 12:29:31 pm »
Много късмет и от мен миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :goodluck:
« Отговор #18 -: Февруари 27, 2012, 14:05:15 pm »
Добре дошла и от мен мила!И дано не се задържиш много тук и още този месец да се преместиш в темичката при мамчетата :) Успех миличка!!!
« Отговор #19 -: Февруари 28, 2012, 10:13:26 am »
Понеже този месец за пръв път ще меря БТ, като ми падне температурата около 12 часа след това ли е овулацията? Около 14-тия ден ли е овулацията, защото при мен това е неделя, пък нещо май температурата ми почна да пада?
Успех на всички бъдещи мами и приятно бебеправене  stork-boy yahoo_17
Някой от вас пил ли е досега Мака? Това са хапчета на билкова основа, които регулират хормоналния баланс при жената, а при мъжа казват, че било "билкова виагра". :ask: