TEDI 81 нямаше операция, нямаше и клещи. Зъбът съвсем леко беше избил и то само в едната страна. Цепна ми венеца в края, в който не беше избил и леко отстрани. С един инструмент, набодобавящ кука, бръкна отдолу под зъба и го изтегли нагоре. Въпреки упойката, единственото което усещаш е натиск докато мушкаше кукичката. Цялото вадене приключи точно за 10 минути - от поставяне на упойката, до вадене на зъбчето. После ти слага една марля отгоре на зъбчето (всъщност то вече е дупка), стискаш силно да поспре кръвта. Дупката се затваря за около 4-5 дни (поне така беше при мен). През 1 ден ходех при зъболекаря да почиства дупката с тампонче, ако има останала храна. Моите мъдреци са 2 долни и 1 горен. При долните дупки, ако през деня след прием на храна е попаднала храна в дупката, си я почиствах с клечка за уши, напоена с водичка. Никакви лекарства не съм пила за евентуално възпаление, никакви болки нямах. И при 3-те мъдреца от ваденето им до затваряне на дупчицата процедурата беше една и съща.