Момичета,аз първоначално се бях насочила към Токуда точно заради неонтологията,но изобщо не познавах лекаря,при който отидох,ориентирах се по мненията във тема за раждането.Ами не знам дали защото съм свикнала с отношението на д-р Александров във Варна,но нещо много ме притесни при срещата с доктора в Токуда,той изобщо не ме прегледа,не ме попита нищо,каза добре ще ти направя секцио ела на 4 юни...аз бях на преглед в края на март.Когато възникна проблема с кръвоотока и съмнение за генетичен проблем лекарката при,която ходя на ФМ ми препоръча да отида при гинеколога,при който ще раждам.Звънях около 6-7 пъти в рамките на 2 дни,не вдигаше накрая се свързахме и ми каза,че е рано той да ме гледал ,ако съм искала да отида някъде другаде.Та това е причината да не се чувствам сигурна в избора си и спокойна.Мъжа ми пита какво ще стане ,ако раждането започне,а доктора не си вдига телефона 2 дни,ние сме от друг град има да се чудим накъде да хващаме.Днес в Тина Киркова лекарката ни посрещна много радушно,разходи ме из болницата,неонтологията(тя твърди,че е много добра,показаха ми бебе 900 гр,родено и обгрижвано там)говорих с анестезиолог,абе всичко което си представях,че ще стане и в Токуда.Обстановката не е никак луксозна,а Вип апартамента направо ме срази:)))Обаче ми обърнаха много голямо внимание,още по объркана съм и никакво решение не мога да взема.На 4 юни ще ида пак в Токуда,ще си задам същите въпроси които ме вълнуват и ще видя дали ще получа отговор,тогава ще решавам.Ако обаче недай си Боже тръгне по рано бебка,ще караме към Токуда за недоносено детенце там имат най-добри условия.Извинете,че ви занимавам с моите"Радини вълнения"но няма с кой да си споделям освен с мъжа ми и по скоро не искам да споделям,по добре тук с вас,защото сме на една вълна:)))