Кармен,честита принцеса на приятелката ти.
Аничка,вие вече пораснахте
,и аз нямам търпение вече ,макар че и страха е голям от неизвестното.
Тя моята бебка май ми се струва че по рано ще е от термин,ще видим .
Тедка ,и аз бях решила да е дървена кошарка,обаче те навсякъде искат поне 20 дни по рано да се поръча,а аз не съм избрала ,а и ако тръгна по рано ненадейно да раждам реших че тези другите подвижните
ще ми свърши работа.Направи ми впечатление при подвижните че повечето ,може и всичките да са така не съм сигурна, имат ограничение че са до 15кг,да го имаш в предвид.Ама и подвижните имат дъски за повиване,незнам колко са стабилни .Минуса на подвижните е и че няма шкафчета за дрешките на бебето,ама ако имаш място друго няма да ти е проблем .Аз обаче бих си купила дървена с шкафче .
Магнерота си го пия все още,Тедка обади се на лекаря си щом са болезнени.Мен сега за първи път в 34 седмица ми слушаха тоновете ,но май се почват по рано ,поне около 30г.с И аз имам контракции даже са доста ,ако не ги овладеем ще вляза в болницата ,обаче след като лежа 2 дни установих че когато лежа по гръб имам мн контракции,обърна ли се наляво или надясно няма
,нормално ли е според вас?
Гингер този доплер какво представлява,на обикновенния преглед с узи ли ти го правят или е нещо друго?