Момичета благодаря ви страшно много за подкрепата - за къде съм без вас
Особенно както не искам да казвам на никой че съм в болница, поне на вас мога да ви споделя какво става. С две думи - бебе няма още
Но, вчера излезе друг проблем с тоновете на бебето. Нали имах много силни контракции миналата вечер и после и през деня, и на мониторинга са видяли, че тоновете на бебето много рязко падат при появата на контракции - т.е може би има проблем с пъпната връв. След това контракциите спряха, и днес след обяд ще ми се направят вид тест с който ще ми предизвикат началната фаза на раждането, за да стимулират по-силни контракции и да видят дали с пъпната връв всикчко е наред
Ако видят и най-малкия проблем - секцио, защото не могат да ме пуснат и да позволят да започна да получавам контракции някъде вкъщи например (дори и подготвителни) и да стане някой гаф с бебето и да е твърде късно
Оказа се че и тромбоцитите са ми към 100 000, т.е днес анестезиолога ще се навие на епидурална (дали секцио или нормално), но ако продължават да ми падат с тази скорост след 2 седмици вече няма да се навие, за да не направя някой тромб
Т.е ако се наложи секцио по спешност ще трябва да ме приспиват, интубират и т.н. - още повече усложнения
Ще видим, ако няма проблем с тоновете, ще ме пуснат и ще си чакам кога ще започне нормалното раждане, но да ви кажа вече толкова ми писна да седя ни в клин ни в ръкав в тази болница-ту раждам, ту не раждам, ту раждам, ту не раждам, че искам да се приключва вече