Здравейте и от мен момичета
Щом Анук казва, значи честита пролет и от мен
На мен вече времето ми минава не в сезони и седмици, а в колко-дни-до-термин остават
Естествено колкото повече мисля, толкова по-бавно минава времето
Днес учителката ми по френски (която има бебе на 6м) много ми препоръча да купим следното нещо - долу в снимките е. Незнам как се казва на никакъв език и понеже тя говори само и единствено на фреснки с мен не разбрах много много за какво е
НО, че тя е страшно доволна и още в болницата мъжа и го е донесъл и бебето е спало в него до 3-4 месеца. Разбрах, че помага главичката да не се мачка, също така бебето да спи в правлна позиция и също така да не се задави в съня си и да се задуши (това от което най ме е страх). И други неща разказваше, ама тях не разбрах въобще
Та, вие какво мислите? Знаете ли за какво е всъщност и дали си заслужава да го вземем ?
Мисти мисля, че е по-добре да купиш възглавницата или ако я поръчваш, шивачката да знае със сигурност как изгежда възглавницата и какво искаш, защото тя е не е с правилна форма, а като банан извита. Незнам дали си тук или вече може би гушкаш бебо, но ако си още тук пожелавам ти утре успех и ще те чакаме да се похвалиш и да предадеш щафетата на априлските мами
Яна както казах преди мисля, че 1 седмица е доста малко, за това не се притеснявай. Попринцип най-точния период за определяне на термина е в самото начало по плодното сакче. След това, колкото повече време минава, толкова по-голяма е вероятността компютъра да изчислява грешно и да има разминаване. За това не се притеснявай излишно.