0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 10
« Отговор #240 -: Март 18, 2012, 19:21:23 pm »
Слънце,най лошата е тази констатация неизяснен стерилитет,защото като нямаш диагноза не знаеш какво да лекуваш и си задаваш хиляди въпроси,които остават без отговор.Каквото и да ти кажа за неуспеха,едва ли ще те утеша...просто много съжалявам.
Всъщност стерилитета не е толкова неизяснен при нас. Аз имах множество сраствания и стеснение на едната тръба, което беше оправено с пластика на лапароскопията, която Александров ми прави през декември. Според него е напълно възможно да забременея пак естествено, но нещо не се получава. Имено затова казва, че сме от най-лесните случаи за ин-витро. Сега предлага да пробваме ЕЦ през май. Също коментирахме евентуален опит в Турция. Все още не сме решили на 100% какво да правим. Със сигурност другия месец ще отидем на преглед в Турция и след това решението ше го вземем по всяка вероятност с него.
Мисля, че и Драгони вече трябва да прави тест. Дано ни зарадва.
« Отговор #241 -: Март 18, 2012, 21:22:20 pm »
Слънчите не се отчайвай и не се отказвай.Александров знае какво прави. Защо искаш да ходиш в Турция за опит? И защото д-ра ти предлага естествен цикъл?
« Отговор #242 -: Март 18, 2012, 22:41:00 pm »
Аа аз не съм се отказала, не знам дали не съм се отчаяла, но ще се съвзема и продължавам.
В Турция и според него техниката е много по-добра.
ЕЦ не знам защо, надявам се да не е защото само това не сме опитали :lol: :lol:
« Отговор #243 -: Март 19, 2012, 19:04:30 pm »
Момичета,помните ли моята приятелка с малките шансове с лошите ембриони разделени на две и трансфер на 2-ри ден?Днес бе датата за теста и тя видя 2 чертички!!!!!!Едната обаче е по -бледа,но като се обадихме на Док той и обясни,че заради трансфера на 2-ри ден по късно отчита.На мен даже изобщо не ми отчете уринарния на деня,а чак 2 дни по-късно.Сутринта пусна и кръвен резултата утре,моля да ударите по едни палци за късмет.Така се вълнувам,дано е наред всичко след толкова години мъки...
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #244 -: Март 19, 2012, 19:14:14 pm »
Ухааааа....... :) :)Дано,дано..!! Теди,ти "добре ли си "???? 8O какви ти палци ,само!! направо цяла вечер ще я мислим! С молби и положителни послания! дано се случат нещата и да има щастлив резултат!  :D :D всяка такава новина,всеки + тест е и наша малка победа,нали!? :D :DЕдна стъпка  към нашата радост! :D :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #245 -: Март 20, 2012, 10:16:10 am »
Теди, стискам и аз палци, така се зарадвах за твоята приятелка. Моят трансфер също беше на втори ден след пункцията и честно досега си мислех, че нямам много шансове. Непременно да кажеш добрите новини :) ще стискам палци

« Отговор #246 -: Март 20, 2012, 10:27:15 am »
Момичета,помните ли моята приятелка с малките шансове с лошите ембриони разделени на две и трансфер на 2-ри ден?Днес бе датата за теста и тя видя 2 чертички!!!!!!Едната обаче е по -бледа,но като се обадихме на Док той и обясни,че заради трансфера на 2-ри ден по късно отчита.На мен даже изобщо не ми отчете уринарния на деня,а чак 2 дни по-късно.Сутринта пусна и кръвен резултата утре,моля да ударите по едни палци за късмет.Така се вълнувам,дано е наред всичко след толкова години мъки...
Чудесна новина,Теди!То докато попитах за хубавата новина относно приятелката ти и хоп...радост.Ще взема при следващия ми опит да пътувам до сестра ми в Плевен,белким станат нещата  :D,че като гледам дългото пътуване помага,а не пречи  :lol:.Хайде Драгони какво се спотайваш-чакаме новини  :crossfingers:  .
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #247 -: Март 20, 2012, 12:32:15 pm »
Страхотна новина Теди!!! И на другите, които им предстоят тестчета, стиснати палци и от мен  :D
« Отговор #248 -: Март 20, 2012, 16:52:35 pm »
Момичетааа чудеса се случват,забранявам ви да не вярвате!След вчерашната бледа чертичка,днес ЧХГ 90,33 и хубава ярка втора черта!След седем години мъка ,сълзи,отчаяние,диагнози от разни"светила" че никога няма да имат собствени деца,те успяха и то не те ,а Той!Лекарят и Човекът със златните ръце!При диагноза,като нейната,при такива"некачествени" ембриони,при трансфер на 2 ден,когато е писано става!Затова не се поддавайте на отчаяние,не се съмнявайте в преценката и почтеността на Док,борете се докрай за мечтата си на всяка цена!Това,което моята приятелка и всички ,които я обичаме изпитваме в момента е неописуемо желая ви от цялото си сърце да ви се случи възможно най скоро!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #249 -: Март 20, 2012, 18:47:07 pm »
Супер!
Много се радвам, Теди, за твоята приятелка! Нека всичко е ОК докрая и да ни зарадваш след има-няма 8-9 месеца с едно/две здрави бебчета!
А за нашия Доктор - то се знае - златни са му ръцете!
Е, нека сега някой да обори твърдението за ембриони, върнати на втори ден, че не се хващали  :wink: Хващат се ембриончетата   :wink:, че стават и едни красиви и послууууууууушни  :lol:
Лека бременност докрая и пожелавам!
« Отговор #250 -: Март 22, 2012, 16:07:52 pm »
Здравейте...незнам откъде да започна...ще пиша направо...днес 14 ден след ЕТ (много бързо минаха...чак не ги усетих  :D ) резултата от кръвния ми тест е 781 ... Много сме щастливи...Дано всичко да е добре и занапред!  :D

Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #251 -: Март 22, 2012, 16:49:20 pm »
малееее,Драконче, супер цифрички!!! :D :D :D Честито! Няма грешка!  :lol: Сега ще чакаме бройката! :wink:Бременна си-няма мърданеееееееееее! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #252 -: Март 22, 2012, 18:15:48 pm »
Драгони, много се радвам, страхотен резултат!

Слънце, кураж!

« Отговор #253 -: Март 22, 2012, 18:49:04 pm »
Dragoni,чудесна новина!Честито,мила пожелавам ти лека и спокойна бременност!И на финала две пухкави бебчета!
*
« Отговор #254 -: Март 22, 2012, 18:53:40 pm »
Браво, чудесен резултат! Хайде повече такива новини в тази тема :)
Аз умирам от тревога, утре сме на УЗ за 'сефте', дай Боже да чуем сърчице (сърчица), че да се успокоя малко....
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #255 -: Март 22, 2012, 20:05:00 pm »
Хаха, Змимка, викаш да се успокоиш, а :lol: :lol: :lol:
С нетърпение очакваме утрешните новини :D

*
« Отговор #256 -: Март 22, 2012, 23:54:58 pm »
Мимка,стиснати палци и от мен :)!

« Отговор #257 -: Март 23, 2012, 00:26:42 am »
Честито,Драгони ! Май тук или не става или ги вадим големи ЧХГ-та  :lol: Мимчо,чакам утре новини и  от теб.
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #258 -: Март 23, 2012, 07:56:38 am »
Драгони прекрасна новина.Със идването на пролетта се заражда и нов живот, не е ли това прекрасна поличба. Това е най-хубавото време на годината за бременеене, раждат се най-хубавите и умни бебчета, дядо Коледа ги носел :D.
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #259 -: Март 23, 2012, 08:41:15 am »
Благодаря Ви момичета, Рачо!

Мимка успех днес!  :)

Слънце...вече сте направили план ...действайте и ще успеете!  :crossfingers:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.