Момичета, искам да си споделя, дължа ви го, нищо че новините не са добри. Но все пак вие ми стискахте палци.
Моя трансфер беше на 24-ти май. На 01 юни-незнам кой ден се пада-8 или 9-ти, започна да ми зацапва. Правих тест-отрицателен. На следващата сутрин пак направих, тъй като зацапването продължи-пак отрицателен. Звъннах на доктора, той каза много е рано, продължавай с лекарствата, но каза, че работата не е добре. Поглеждам след малко теста, появила се е втора черта, ама такава, че само аз си я виждам, и то се появила по-късно от 10 минути. Погледнах и теста от предната вечер, и той има бледа. Знам че не се прави така, обаче като съм се тествала преди, и след месец не е имало втора. На 11 ден пак една бледа,която само аз виждам, ама вече още докато е време. На 12 ден направих кръвен-37,37, вече съвсем се обърках, очаквах 0,00.Вечерта ме сряза корема ужасно, още тогава се притесних, че нещо става. В крайна сметка успях да отида но WС-то и ме отпусна, но на сутринта започна кървене, вече не зацапване.Забравих да кажа, че зацапването въобще не спря. На другия ден- 14 ден направих уринен, чертичката вече беше доста ясна и излезе почти веднага след тестовата. Отидох за кръвен, обаче там 52/ не се е удвоило/. Звъннаха на Александров, казах си всичко, той казва, ами цветна бременност. Питам за кръвният, че не е удвоен, но той го отдаде на лабораторията в нашия град.... Каза да направя в понеделник нов и да се чуем. Обаче аз направих днес сутринта-16 ден и втората черта въобще не се появи. Отидох в АГ-то, но късмет, няма никой, явно днес не работят. Пуснах си там кръвен-резултата е 9. Вече на нищо не се надявам, много ме съмнявам, че всичко свърши като ме сви корема нея вечер. И след това почна и кръвотечението.
Не искам да звъня вече на доктора, реших на своя глава, че спирам лекарствата, поне да ми дойде като хората, а после ще отида да ме прегледат.
Ще чакам обаждане от фонда, но за съжаление не мога да съм при Александров.
И за моя протокол, който беше на модифициран естествен цикъл, искам да напиша, че явно това е точно за мен. Малко яйцеклетки- 7,и останаха до края 4 качествени ембриона, което и при дълъг и при къс протокол не е било, при дълъг от 23-3 калпави, а при къс от 17-5 калпави..
Много дълъг ми стана поста, но си разказах всичко, защото просто няма с кого да го споделя.