0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 10
« Отговор #180 -: Март 09, 2012, 22:04:40 pm »
Интересно, никога не съм пила естрофем при док.

Момичета, моял да ми кажете Цитротид, инжекция от 0.25 мг ли е? (На нов протокол ще съм и мога да купя от позната, но не съм го ползвала преди). Много благодаря!!!
« Отговор #181 -: Март 09, 2012, 22:30:41 pm »
Змимка честито мила  :D, аз залагам за два героя  :wink:
Стискам ти силно палци  :wink:

Айде, сезона с положителни тестове се отвори .....така, че се стягайте девойки и Рачо :wink: :sbabygirl: :babyboy: :stroller: :stroller: :balk_69:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #182 -: Март 09, 2012, 23:03:20 pm »
Еййй- най после си призна:))))))

Винаги съм знаела колко ми е трудно да пазя тайна:) Обещавам ти повече да не ти пазя ни една тайна:) Ти обаче продължавай да ми разказваш твоите:))))))

Мимс, пожелавам ти спокойна и лека бременност. Най после ще те видя "дебела", и "дебела", и по-дебела:)))))))))))

Много те обичам чумо:)
*
« Отговор #183 -: Март 09, 2012, 23:06:57 pm »
Аз съм й обещала поне 25 кила отгоре и никакво сваляне.  8)

А лисицата трябва да я назначат в АГ-то да придружава двойките при трансфер, за да им носи късмет.  :lol:

« Отговор #184 -: Март 09, 2012, 23:22:36 pm »
Мимика,честито много,много се радвам!Чела съм дневника ти и съм запозната с историята ти,ето че и твоето чудо се случи .Бебета та са изчаквали и правилния татко:)Желая ти спокойна бременност и на мен това ЧХГ ми бие на двечки човечета:)
Време беше да чуем такава новина,дано сега повлечеш крак и след теб и другите ни мамчета да ни зардавата така!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #185 -: Март 09, 2012, 23:52:03 pm »
Мимс, на мен пък ми намирисва на трички  :balk_71:  Ама тя Лиса ще дава наставления - тъй че...... споко!
Майтап де - моето ЧХГ с едничко бебе беше 1079, тъй че това още не значи колко броя ще са! Но както са писали по-нагоре - високото ЧХГ означава освен повече бебета и по-здрава едноплодна бременност!
Вярвай си и си свиркай! То че си бременна - си личи  :wink: И хахаха - ще дебелеееееееееееееш  :lol:

Лека бременност ти пожелавам и здраво бебе/та около термин!

Хайде, момичета - Мимка повлече крачета с тлъсто ЧХГ - давайте следващите!
« Отговор #186 -: Март 10, 2012, 08:26:00 am »
Змимка много се радвам! Честито! Нямаше какъв друг да ти е резултата! Сигурна бях още като те видях как отиваш към кабинета за трансфер :cheerleader: :cheerleader:
Пожелавам ти лека и спокойна бременност и здраво/и бебе/та на финала!

Рачо, преди драгони чакаме и други положителни тестове :wink:

Шугари, ти си наред :bfp:
*
« Отговор #187 -: Март 10, 2012, 10:04:04 am »
Ееееее,аз защо все последен научавам хубавите новини!!?? :? супер новина,супер! Змим,няма грешка ,бе!! :o 500 и нагоре ЧХГ 8O,не е като да е 5 и нагоре!никаква грешка няма! честито! Аз пък не мога да си те представя "дебела" от бременост,ама карай  :lol: :lol: нека бройката им е такава,каквато искаш ти ,а и най важното е всичко да се развие и да свърши добре след девет месеца!! :wink:
Ще ти пишем едно извинено отсъствие на ДРЗ 2012,ама то пог-голямо извинение от това..здраве му кажи. Лишаваме се от опитен кадър,ще трябва да се потрудем повечко,май!!
Айде,чакаме и други  +++ да завалят!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #188 -: Март 10, 2012, 10:37:19 am »
Никакви отсъствия, ra4o, ако всичко е наред съм на линия :)

Сигурна бях още като те видях как отиваш към кабинета за трансфер :cheerleader: :cheerleader:

Мдам, то си беше запомнящо, късно се усетих, че коридорът е пълен иначе нямаше така да се затичвам да се плезя на мъжа ми  :lol: :lol: :lol: :lol:

На онези двете, които ми пожелават 25 кила - била съм 77 кила без да съм бременна, тъй че не можахте да ме уплашите. Пък и заради опита спрях всякакви диети, които пазех, та чукнах 60 и след няколко истерични рева у дома  претръпнах  :lol:

Благодаря на всички за пожеланията, дано в понеделник се потвърдят резултатите и дано повлека крак  :wink:
*
« Отговор #189 -: Март 10, 2012, 11:46:35 am »
Мимка,много се радвам за прекрасният резултат :),ти го заслужаваш!От тук нататък само щастие те чака ;)!И пак браво на Златните ръце,че сбъдват още една Мечта!

« Отговор #190 -: Март 10, 2012, 13:29:53 pm »
Змимка, честито...супер резултат.. и аз ви чух гласчетата в този хубав ден на трансфера ти  :wink:

Иначе дай някой съвет...какво да правим и какво не след трансфера, за да имаме такъв хубав резултат? И още един въпрос - ако си от Варна - къде прави кръвен тест?

Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #191 -: Март 10, 2012, 13:30:34 pm »
Мимс, страхотна новина.
Тихичко честито и очакваме включване.

:bighug: :cheerleader:
« Отговор #192 -: Март 10, 2012, 13:48:47 pm »
Не мога да не се включа и аз да честитя на Мимка и да и пожелая отново лека и незабравима бременност  :D Колкото до грешката, и аз като Рачо смятам, че няма таква грешка с ЧХГ 570, ще видиш ти една двойна "грешка" в  понеделник :)))))))

А лисицата трябва да я назначат в АГ-то да придружава двойките при трансфер, за да им носи късмет.  :lol:
И като придружаваща на пункция пак носи  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Пете, отдавна подозирах, че името ти всъщност е Петя-тайната, но го пазиш в ТАЙНА хахаха :))))))
Успех на всички момичета и на Рачо, желая ви само двойни и тройни цифрички на ЧХГ-то да виждате  :D
Еййй, направо ми се прииска и на мен пак :)
« Последна редакция: Март 10, 2012, 13:52:42 pm от *sunny* »
*
« Отговор #193 -: Март 10, 2012, 13:58:46 pm »
Змимка, честито...супер резултат.. и аз ви чух гласчетата в този хубав ден на трансфера ти  :wink:

Иначе дай някой съвет...какво да правим и какво не след трансфера, за да имаме такъв хубав резултат? И още един въпрос - ако си от Варна - къде прави кръвен тест?

Ох, значи съм се изложила пред още една съфорумка.  :oops:

Dragony, аз изчетох всички теми за 'след трансфер' и смятам, че всичко е строго индивидуално. Веднага след трансфера обикалях с моя мъж рибената борса, а после пътувахме 130 км до вкъщи. После лежах няколко дни, изядох два ананаса, хахах (никой да не се смее, знам, че е градска легенда), колкото да се депресирам и да реша, че нищо няма да стане този път и се върнах на работа. Дори в деня на кръвния тест бях убедена, че няма да е този път...То още не се е разминало де, аз все още съм Тома Неверни и не мога да се доверя на един кръвен тест.

А иначе Петя-Тайната познавате ли я?  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #194 -: Март 10, 2012, 14:40:14 pm »
Лисо, намерих ти работа. Ще говоря с Александров да те назначи на трудов договор в АГ-то. Длъжност - носеща късмет.

Руске, тогава ти пожелавам 87 килограма.  :lol:

Успех на всички момичета и рачо!

*
« Отговор #195 -: Март 11, 2012, 07:48:47 am »
Мимкааа, много се радвам  :D. Супер ти е ЧХГ-то, в понеделник ще е още по-суперско  :lol:. Честито и лека и безпроблемна до края. А за Лисицата - потвърждавам  :D. И преди пункция носи късмет  osi_9.

« Отговор #196 -: Март 11, 2012, 17:35:45 pm »
Такааа,да докладвам по моя въпрос-  нещата не се получиха този път.Пиша днес,за да не започвам  седмицата  ви с лоши новини.Карат ме да направя и пиклив тест утре,но нещата са ясни.През седмицата ще се видим и поговорим с Александров и съответно да помислим нов план за действие.Хубавото е ,че започвам да ходя на работа от утре и ще претръпна по-бързо  :).Обичам ви! И Мимчо,благодаря ти,че ме изтрая  от вчера :D
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #197 -: Март 11, 2012, 23:00:22 pm »
Честитооооооо, Мимка! Страхотен резултат! Браво, много се радвам за вас!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #198 -: Март 12, 2012, 08:24:39 am »
Шугари, много, много съжалявам. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #199 -: Март 12, 2012, 08:44:34 am »
Шугари, жалко   :bighug: ...но ще стане

Видях в друга тема тази страница за цените на лекарствата в Турция, може на някого да е полезна: http://www.ilacabak.com/
« Последна редакция: Март 12, 2012, 09:56:36 am от Dragony :) »
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.