Имам една позната която псува като каруцарка и е учителка в ДГ. винаги съм се чудела, как може такива жени с такъв език, да учат децата ни, но ... в България сме.
От нашите учителки също знам, че има такива уроци, както и от Тони. Даже едната госпожа прави клипчета и ги пуска в vbox, когато има сценки, прави им снимки. Откритите уроци са за оценяване на учителите, за определяне на заплата им, бонуси и кой знае какво още. От простакесата знам, че много се стараят учителките на тези уроци и гледат винаги да препитват знаещите и можещите деца, обаче понякога комисията избира произволни деца и тогава най ясно си личи, кой как работи. Много се ядосваше тя, как сега за Васил Левски, някакво детенце се притеснило и как това би могло да й се отрази на нея. Било от тези "лошите" деца, нарече го келеш и куп други епитети. Виновни според нея са само родителите, пак един куп епитети по техен адрес и аз останах безмълвна. Не й спестих обаче моето мнение и виждане. Кой знае какви са и нашите учителки... Едната по младата я виждам старае се, но нещо липсва. Иначе има подход, тя още няма деца, но си личи че обича децата и те я обичат, даже Тони редовно й прави прически и все в нея наврян, като го взимам. Другата пък съм я чувала да крещи, но пред нас е мила и любезна. Тя е една лежерна и не си дава зор за нищо, но пък ги учи на повече неща, поне с такова впечатление съм останала. Но тя пък имаше очевадно антиотношетние към сина ми, сега малко го прикрива, но си личи.
Виждам обаче огромна разлика в тържествата с другите групи, нашите също са интересни, но бледнеят на фона на другите. Още много разлики виждам с другите групи, но на такива случихме.