Bobbie, въпросът е когато имаме налице бурен растеж, да се сведе Моракселата до такова ниво, което да не дава клинични прояви. Без АБ няма как това да стане, след като вече е налице масовият растеж. Това коментираме тук, във връзка с постинга за предписването на АБ капки за очи в носа.
Аз ви описах историята на първата зима от ходенето на моето дете на детска градина в първа група. При третото развитие на колонията, реших, че повече АБ пер ос няма да давам и третирах локално с АБ капки в носа - въпреки предупрежденията на лекаря, че няма да помогне. Е, помогна... в нашия случай поне, помогна. Затова ви разказах тази история.
Абсолютно е неуместно да твърдиш, че "лекарите не са ни излекували". От какво не са ни излекували, моля? От "намален имунитет"? Изобщо не ми се захваща тази тема. Ако някой знае как се "лекува" "намален имунитет" - пак казвам, ще вземе Нобелова награда. Всичко с времето си. Тая история беше през зимата на третата годинка на детето. Вече отдавна е само спомен. Детето си е израснало това. Въпросът е - какво трябваше да го правя аз през тая зима, докато траеше това повтарящо се заразяване? (Между другото, точно на Birdie е тезата за рекурентното заразяване, Боби. Той ни лекува през тая зима - дистанционно.) Да седим в къщи 3-4 месеца и да се пазим нямах възможност. А и това непазене може би доведе сега до това, че детето вече боледува малко и контактите с околната среда не са му стрес.