Елена, няма патос в поста ми, така че няма защо и да го разбираш. Решила съм, че "набиваш" защото нито те чета за първи път, нито само в тази тема - впечатленията ми са на база повече от един твой пост, както вероятно се сещаш.
Боби очевидно е разбрала добре каквото й постна, дори го коментира, но ти с разбирането на неща непокриващи се с
личните ти виждания за нещо си - имаш неразбирателства и това е то. Думата "фанатизъм" не е ползвана в мой пост, още по-малко насочен към теб, но ако ти самата я намираш за уместна, вероятно има и защо.
Знанието, че нещо съществува /напр. маркетинг/ е съвсем различно от познанието на въпросното нещо
И аз знам, че съществува ядрена физика, ама не я разбирам и не тръгвам да обяснявам това и онова на база ядрената физика, понеже на мен ми се струвало, че има връзка. Твоето с кърмата и кърменето, започва да прилича на хората с "теория на конспирацията", ако нещо не им пасва на вижданията и личните тези и разбирания - значи злите сили правят заговор, че да ги прекарат.
Като искаш да си полезна - карай по същество и бъди полезна, имаш достатъчно опит по въпроса. Просто не си нагласяй нещата както ти се ще, че да ги изкарваш и факти, понеже според теб нещо било така, или било логично да е така, или не било логично... "Според мен" - не е аргумент все пак, а лична позиция. Казах ти - подвеждаш жени нямащи времето и желанието да четат колкото теб, или нямащи разбирането, което ти имаш... писането във форум е не просто право, а и отговорност някаква към четящите те.
Естествено - твоя си работа дали ще я караш в същия дух, аз не мисля да се намесвам повече. Който разбрал - разбрал. /права си, не е кърмаческа темата, да не ставаме досадни съвсем/
Хубава вечер!