Момичета, ние още сме с хрема и кашлица
Супер възмутена съм от тези лекариииии...Ако личната ми беше обърнала внимание още в четвъртък, като и казах, че детето има хрема и кашля, да ми изпише някакви капки, сигурно нещата нямаше да се задълбочат толкова!
В петък отново отидохме, вече със силна кашлица , почти непрестанен рев от дискомфорта, и тя ме прати на УНГ, да му изсмучел секретите. И аз - ама каква съм тъпичка, веднага отидох. Та този въпросния лекар, му вкарва чак в гърлото някакви маркучлета, детето се накъса да реве, с него и аз...и файда никаква.
Вечерта взе да повръща, явно като яде се нагълтва с въздух от запушения нос, и последното повръщане имаше някакви кафяви жилки-явно му е разранил гърлото
Идеше ми да отида и да го удуша!!!!
Накрая отидохме на частен педиатър, който ми показа как да промивам носа със спринцовка и физ.разтвор, след това капки.
Има подобрение, но става баааавно. Поне спи спокойно и не повръща.
Вече незнам и аз какво да кажа-на кого да вярваш, то ние да бяхме учили за лекари, ама като не сме...
Иначе за херпеса, на мен също доста често ми излиза на устата и в носа. Когато имам, и е пресен, не го целувам, мия си много добре ръцете често, не се навирам в него. Би трябвало да има имунитет от бременността, засега не сме имали проблеми. Проветрявам стаите често и като прегори херпеса, си даваме по старому.