Момичета не очаквах да се получи такъв спор.
Цигу, извинявам се публично, знам какво е да отделяш от времето си и накрая никой да не ти обърне внимание. Специално попитах за тези таблици, защото моят мъж ги гледа и чете, той е математика вкъщи и такива неща много го привличат.
Тези таблици ги има в здравния картон и съм ги гледали няколко пъти и така и не можах да ги разбера. Но сега с твоите обяснения ще се оправим.
Обидно ми стана, защото аз потърсих помощ, пък насреща ми се размаха пръст, че не съм внимавала в час.
И наистина ако не знаеш кое къде е във форума и в темите много трудно се ориентираш и така губиш много време и с търсачка съм опитвала и пак не се получава.
Килограмите много ме притесняват при Мария, аз искам здраво бебе.
Тя не е дебела и аз си мисля, че наддава нормално, притеснявам се в близкото бъдеще да не се окаже, че трябва да я държа на някаква диета, че нали си представяте какъв ужас ще настане да държиш гладно бебе.
Та доколкото разбирам, ранното захранване се препоръчва точно поради тази причина, да се регулира теглото още от сега и да се избегне проблема затлъстяване за в бъдеще.
И момичета опитайте се да приемете, че всички сме с различен темперамент, някой се ориентират много бързо, на други им трябва повече време.