И Боби още няма зъби, прави ми "зъбни" кризи от време на време. Засега удържам положението с Дентокинд + Дентинокс + Пансорал + кехлибарено герданче (чийто ефект ми е много съмнителен). Много настървено слага всичко в устата и дъвче, събужда се с плач напоследък, искам вече да избие поне едно, но нещо не ги виждам.
Относно онзиденшните писъци, педи каза, че е реакция от ваксината и Синфлорикса ще го отложи пак, а Инфанрикса трети прием ще остави за след годинката. И какво от това, той като си прави реакция, и след годинката може да я направи, нали? Ще се мъча да търся начини да не му я слагам изобщо! БЦЖ - отрицателно, ще иска да прави Манту, попитах я неможе ли да му нарисувам една точка на следващата консултация и да отбележи положително, тя се подсмихна и нищо не каза. Нещо взе да ме дразни и тази педи, уж дълго я избирах, уж млада, с по-съвременни схващания, но се разминаваме в начините на отглеждане ( в смисъл, че аз съм фен на Бърди и отглеждам сина си спрямо неговите препоръки почти във всяко отношение ). Ще търся инфо из нет-а, ще разпечатам и ще и занеса да прочете защо никъде, никой не прави вече Манту, може да склони да си затвори очите, не знам дали ще стане, но ще опитам!