lolly как наддава? как се държи извън яденето - плаче ли, или е спокоен и ви радва?
Днес е 5,410 кг, на 2ри беше 5,470.
Извън яденето също е неспокойна, събужда се и като почнем да я храним почва да реве, изяжда най- много 40 мл и то с рев, дърпане и голямо мрънкане. Като спрем яденето, пак продължава с мрънкането като и проплаква доста често. Тя не се огъва назад, а напред и така почва да реве, че става вир вода. Вече има синкаво около очите, устата и ръчичките и.
Доктора казва, че всичко и било наред и че трябвало да прояде, но до ден днешен не прояде и това си е.
Вече незнам какво да правя...Моля, дайте ми съвет.
Благодаря
Миси, тя от гърда, досега е сукала може би десетина дена, аз се помпя денонощно и и давам с шише, досега ми изпиваше така по 60 мл на 4 часа, което си е малко вече за нея, но пак бяха добре, щото сега вече и толкова не изпива. Вчера след много насилвания, едва успяхме 400 мл да и дадем, това е за денонощие!
Аз също съм опитала и с раздалечаване и със сближаване на храненията. Леглото и е повдигнато под наклон, уригваме я на всеки 20 мл. Досега не съм и давала вода, педиатъра и казва да не и даваме, но вече смятам да и дам, че само се обезводнява.
Вие по колко изпивате и как?