ванюш, дано не се налага, но по-добре да знаем (например, оказа се ,че аз добре правя изкуствено дишане, ама не съм обърнала внимание, че брадичката на детето се навела напред и всъщност много малко от моето дишане влиза в бебето, мисълта ми е, добре е някой да ти обърне внимание, да те научи как да отвориш дих. тръби и тн) а и както си говорехме на курса, това е необходимо докато дойде линейка, ясно е, че ако се е случило нещо, че да има нужда от изк. дишане нещата са сериозни и без лекар няма да мине.
боби, а неща като антихистамин, например, при реакция на ухапване от насекоми? щото тя моята девойка не е алергична, ама не е и хапана, така че всъщност не знаем. тук не говоря за ампули адреналин, дето едни майки си държаха в хладилника, но може пък и да е от помощ?
сега, както обикновено става, таман кажа, че много се взираме в памперсите на бебетата и едно и аз в клозетната тема
: чудя се дали аз си въобразявавм или мокрите памперси на моето бебе са значително по-малко, вчера ми направи впечатление - сменям памперс след повече от два часа, и той е почти сух. сега ще я изчакам да се събуди и да видя през нощта как е било, но ме тревожи, защото въобще не спа добре тази нощ и ако не й е гърдата в устата изплаква и си вдига дупето или рита с крачета, та това ме навежда на мисълта, че има нещо, което й е дискомфортно. няма температура, така че вероятността за уро-инфекция, май отпада. някакви идеи? ще съм благодарна и на
д-р бърди да каже дали да се притеснявам или не и ако е за лекар освен изследване на урината какво друго да си искам, защото както знаем, ако не си поискаш няма да ти предложат