Добре де, ама от какво да е?
Не искам да споря, просто и аз съм в този филм в момента и не знам вече какво (и дали) да правя. Положението е следното:
- 3 излезли зъба, в момента явно тече 4-ти;
- абсолютно всеки път, 1 ден след голямото надуване на венеца се почва, подред: много силно течене на лиги, с мехурчета (все едно ми е изял препарата за чинии), зачервени бузи, светнали очи, нервност (спорадично)и температура от 37*С;
- най-последното, от предпоследния зъб се наблюдава: засилено пълнене на памперса, по 4 пъти на ден, без да е разстройство (или поне според мен не е). Храна не отказва.
Температура меря с електронни термометри, по няколко вида - повече от 37 според тях не е вдигал, дори когато на мен ми изглежда, че гори. Според мен и повече от 37.0 има, но не смея да го премеря с живачния, то и електронните е голяма борба и често печели той. Само веднъж съм му дала Панадол - падна веднага, но след 3 часа пак качи.
Бил е на лекар няколко пъти - нищо му нямало, нито кашля (само понякога се дави от слюнката), нито киха (много рядко за 2 дни тръгва бистър секрет, но не при всеки зъб), кръвните му изследвания са ОК, гърлото е ОК, гърдите са ОК.... Но температура си има и това е.
Когато не е издут венеца - не излизат зъби - светът е прекрасен, той си е напълно нормален, без температура, с по 2 ако на ден макс...
И аз вече почнах да се притеснявам, този вторник пак ще дава кръв (за 1-та годинка, не заради моето притеснение), но да имате идеи какво да го правя? Днес например е от температурестите дни - сънлив и киселичък, повече залепен за мен.