боже, дайте да организираме един семинар на джипитата в софия "и в други градове", това е ужасно. а после ще се чудите как да лекувате алергии цял живот. някой има ли да постне линк към препоръките на световната здравна организация, да им го разпечатаме поне да знаят.
не сравнявам бебета, сравнявам педиатри - дъщеря ми е изключително кърмено бебе и си беше такова до 6тия месец, точно на вашата възраст - 2-3 месеца моя педиатър ми каза да започна захранване със сокчета, за да я сложа малко на диета, че талията й да дойде в същия персентил като главата й, да бъде по-съразмерна
за протокола тя се роди в 97мия персентил и си стои там, с един лек спад в четвъртия месец.
сега видях, че си писала
намери си графики на теглото - някой ги беше публикувал сега в отговор на твоя пост и си я следи по тях, ако си стои в едни и същи персентили всичко си е наред, вие сте се родили над 90тия, мисля, защото и ади беше с подобни килограми, ако не качваше по толкова щеше де се притесняваш, че сваля килограми. няма такова нещо, че било само за кърмата - изключително млечно хранене до 6тия месец, да за предпочитане е кърменето, но повечето бебета са на ам
това е безумие, според мен смени си педиатъра, такива трябва да ги съдят за некомпетентност и поставяне децата в риск.
отново за протокола - дори и да я захраниш до края на първата година поне 75% от храната й ще идва от мляко било то кърма или ам. и друго си мисля, щеше ли да реагира така ако беше момче? на каква възраст трябва да е една жена, за да не й се налагат рестрикции за това как изглежда.
моля те не мисли, че яда ми е насочен към теб, това е за доктора, в края на крайщата, както ти казваш се предполага те да знаят какво говорят