0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

д-р Сигридов клиника Надежда
« -: Февруари 17, 2012, 11:48:18 am »
  Здравейте момичета,
Моля ако някоя от Вас има е-мейл на Д-р Сигридов от Клиника Надежда , да го напише тук или на лични.Е-мейла му беше изписан на един формуляр,който ми даде за БХС, но в Майчин дом ми го взеха и аз не се усетих да го запиша.
Много Ви благодаря предварително!
За д-р Сигридов
« Отговор #1 -: Април 24, 2012, 13:34:41 pm »
Здравейте момичета ,не успявам да се свържа с клиниката ,а ми е нужно да знам Д-р Сигридов прави ли вече инвитро ..? Ако да- за кога са часовете за записване за него?
А за преглед колко напред въвят часовете /за фетална морфология става въпрос/ ?
Благодаря Ви за помощта.
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Re: д-р Сигридов клиника Надежда
« Отговор #2 -: Април 24, 2012, 15:57:48 pm »
За фетална можеш да си запишеш час за след 15-20 дни. С инвитро не знам да се занимава.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #3 -: Април 24, 2012, 16:34:31 pm »
За фетална можеш да си запишеш час за след 15-20 дни. С инвитро не знам да се занимава.
Благодаря ти.
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #4 -: Май 21, 2012, 14:53:05 pm »
Много моля за телефона на д-р Сигридов!
« Отговор #5 -: Юни 06, 2012, 09:17:23 am »
Здравейте,

искам да попитам дали д-р Сигридов преглежда и външни пациенти? Проблемът при мен е, че с първата бременност нямах проблеми със забременяването, а със самата бременост и сега искам да се доверя на специалист по рискова бременност и затова не интересувам. Все още не съм планирала втората, но искам да си проча нещата и за след колко време има часове при него?

Благодаря ви!
« Отговор #6 -: Юни 06, 2012, 10:06:38 am »
До колкото знам - не преглежда пациенти ,които не са на клиниката.Независимо с рискови бременности или дали са след процедури ,ако не са били преди това пациенти на клиника Надежда.Но ако искате идете до клиниката или звъннете и питайте за всеки случай.Успех.
Здравейте,

искам да попитам дали д-р Сигридов преглежда и външни пациенти? Проблемът при мен е, че с първата бременност нямах проблеми със забременяването, а със самата бременост и сега искам да се доверя на специалист по рискова бременност и затова не интересувам. Все още не съм планирала втората, но искам да си проча нещата и за след колко време има часове при него?

Благодаря ви!
*
« Отговор #7 -: Юни 06, 2012, 10:21:48 am »
Напротив, приема "външни" пациенти.
За час при д-р Сигридов се чака 3 седмици.

Неговата колежка, д-р Михова, също е много добър специалист. Била съм на прегледи и при д-р Михова, и при д-р Сигридов. Доволна съм и от двамата.