Ние днес сме вече по добре, наистина два дни с висока температура е тоя грип. Сега остана нослето и не съвсем нормализиралата се температура, но е в рамките на нормалното де. Аз съм все още с главоболие, но пия Колдрекс да видим.
За статията, принципно рецепти за отглеждане на дете няма, защото има доста фактори които влияят. Признавам си аз съм си задавала тези въпроси и със завист съм гледала кротките бебета, които си стоят спокойно на столчето и си хапват с охота. Играят си самички и т.н. Всичко с времето си, ето че дойде и при нас този ден, когато детето започна само да се храни, да си играе и т.н. , може да е по късно, но дойде.
Напълно съм съгласна, че сега децата няма къде да изразходват енергията си или по скоро възрастните не можем да смогнем на темповете и финансите в днешно време и за това са и по непослушни. Като малка бях много дива, а баща ми беше супер строг. На вън обаче правех с децата доста пакости, но у дома бях послушна, не можех да си позволявам своеволия. Бях наказвана и удряна, не това е начина разбира се, но това е виждал баща ми, това е смятал за правилно. След години ми поиска прошка, но това е друга тема. Трябва да се намери баланса, а за съжаление нещо все по трудно ми се отдава на мен лично.