Извинявам се, вчера време не остана. Първо да Благодаря за хубавите думи
.
Ани, това с матрака просто ме изуми. Много неприятно.
Много опасен период е този в който лапат всичко. Особено когато има и по-голямо детенце.
В градината и мен помолиха да идваме сутрин най-късно 8:30, за да съобщят бройката за храната. Мисля, че 8:30 е съвсем нормално време за пристигане. Ние сме там на линия 7:30, ако Моника не свърши някоя от редовните и щуротии и не закъснеем.
Когато е болна Мони се обаждам, за да предупредя и да са наясно хората от какво е болна. Мисля, че е редно. Също така ме помолиха в края на месеца ако е болна от 25.01 например до 5.02 да и кажа, че ще сме с бележка за да извинят и да приключат месеца. И за таксите и за отсъствията. Мисля, че едно обаждане по телефона не тежи никому а пък така улесняваме персонала. Все пак в една детска градина има много дечица.
Ирина за съжаление вица е една огромна истина... смешно ми е, защото хората умишлено бягат от действителността и сякаш безумните обещания за нещо нереално ги карат сами да вярват, че то ще се случи. Незнам после как се справят с разочарованието. на мен ми идва в повечко и гледам да не се правя на скумрия, която се хваща на всяка въдица
. Е има дни в които ми идва в повече и терапията е пазаруване на щуротии, които така и не ползвам после, ама то всеки луд с номера си викат хората
.