0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: корена Мака
« Отговор #40 -: Юни 18, 2012, 11:52:34 am »
Beralentinia как сте мила имате ли вече резултати от спермограмата? Да ти се похваля че от днес и ние започваме с Маката, аз ще пия по 2, а мажът ми по 3 на ден. От днес ще бъда заредена като ракета :))), дано наистина ни подейства това "чудо".

Сис нямаме резултати мила, понеже пропуснахме спермограмата  :( листа за самото изследване изчезна безследно сутринта преди да иде мъжа ми, та утре ще ходим при доки да искаме друг  :oops: Ще споделя какво е станало като имам резултат  :balk_602:

Дано ви подейства наистина и скоро чудото да е на лице  :balk_21: стискам силни палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

hali4ka85 моята е на капсули, но предполагам че тази дето е на прах няма проблем да се разтваря в сокче.

« Отговор #41 -: Юни 18, 2012, 13:25:01 pm »
Привет ,днес си купих Мака на прах ,но не схванах как се пие :oops: Забравих да питам аптекарката.Разтворена в нещо ли се пие?

Аз го разбърквах в шейкър с мляко и банан за закуска.
« Отговор #42 -: Юни 18, 2012, 17:30:15 pm »
Привет ,днес си купих Мака на прах ,но не схванах как се пие :oops: Забравих да питам аптекарката.Разтворена в нещо ли се пие?

Аз го разбърквах в шейкър с мляко и банан за закуска.

Радостче, не ти ли придава гаден вкус  :? аз хем го пия на хапчета и ми е отвратителен вкуса. На моменти ако се забавя с гълтането или го пийна с по малко вода ми се случва да ми се повдигне от гадост  :( , а представям си на прах, макар че съфорумка казваше че го пие заради хубавия му вкус, но дали моя е нещо по различен заради капсулите, аз ли съм гевезе  :ask: :ask: :ask:

« Отговор #43 -: Юни 19, 2012, 11:05:14 am »
Нямам шейкър ,но имам машинка за фрапе и днес така го направих .Само се ядосвам ,че никъде в нета не намерих точно колко мляко ,вода или сок .А на опаковката пише  половин лъжичка ,после повечко и пак ли толкова течност,много смотано са го написали.Аз пиех на капсули ,но на прах ми изглеждаше по-натурално и затова си взех такова.

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #44 -: Юни 19, 2012, 13:24:55 pm »
Beralentinia,на мен ми харесва вкуса и аромата.Вземала съм и на капсули и те миришат по същия начин.Но в храната като се сложи не се усеща толкова,затова пробвай на прах.
hali4ka,няма никакво значение ,в колко течност ще го смесиш.Колкото ти се пие.Аз слагам 1 ч.л.мака,1 банан, сусам ,канела,мед ,мляко на око и разбивам.Хваща се в 1чаша от 500мл.и малко. Супер закусчица,става много вкусно. :D
« Отговор #45 -: Юни 19, 2012, 13:57:34 pm »
Мерси много ,това вече е добро обясниние.Ще пробвам рецептата.

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #46 -: Юни 26, 2012, 01:27:09 am »
Beralentinia,на мен ми харесва вкуса и аромата.Вземала съм и на капсули и те миришат по същия начин.Но в храната като се сложи не се усеща толкова,затова пробвай на прах.

Явно значи проблема е в моя вкус  :lol: аз съм си гевезе по принцип и твърде се мръщя на всякакви такива неща, ама не е болка за умиране де  :D преглъща се :)

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #47 -: Юни 28, 2012, 07:48:02 am »
Мака повишава нивата на тестостерона - някой изследвал ли се е ?
Споделете, моля

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #48 -: Юни 28, 2012, 08:26:57 am »
Мака повишава нивата на тестостерона - някой изследвал ли се е ?
Споделете, моля
Не знаех това!Пих я 2 месеца и я спрях ,защото започна да ми дразни стомаха,но и през тези месеци имах задържани фоликули,което може да е следствие именно на това.Тогава какво излиза?Че не е подходяща за всяка жена и не трябва да се пие без лекарско предписание!
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
« Отговор #49 -: Юни 28, 2012, 17:13:21 pm »
Пила съм я с почивки - до овулация и спирам (в някакъв английкси сайт четох за това), но и в двата месеца, в които я пих имах повече от един фоликул, може да е съвпадение. За тестостерона не знам, но наблюдавам, че е доста енергизираша и с кафето не се комбинира добре.
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 17:15:31 pm от Faith09 »
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #50 -: Юни 28, 2012, 19:51:18 pm »
Аз докато се наканя на си купя Мака,забременях без нея. :)

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
??? не разбирам...
« Отговор #51 -: Юли 10, 2012, 15:06:11 pm »
При наличието на българската билка Бабини зъби, която има невероятен ефект върху овулацията при жената и върху тестостерона на мъжа, вие купувате някаква химия... В нашата България има такиви страхотни природни лекове ,пък и е доказано, че трябва да консумираш тези билки които ги има там където си роден...