0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: корена Мака
« Отговор #20 -: Май 18, 2012, 02:53:09 am »
аз искам да питам, има ли някакъв срок на пиене на мака след който трябва да се направи почивка. Аз месец го пих и сега не знам да продължавам ли или да направя поч :ask:ивка

« Отговор #21 -: Май 18, 2012, 09:13:32 am »
На опаковката на Мака,която е във вид на прах пише ,че е добре всеки месец да се почива по 1 седмица.Предполагам ,че с капсулите е същото.Можеш да попиташ и там от където ги купуваш, освен ако това не е от чужбина  :D
А мен пък ме интересува,пила ли я е някоя от вас по време на стимулация или трябва задължително да се спре?
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
« Отговор #22 -: Май 18, 2012, 22:49:46 pm »
От днес и аз съм в отбора на пиещите Мака.Взех си го от бг онлайн аптека за 22лв.

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #23 -: Май 19, 2012, 01:22:44 am »
в аптеката ми казаха..че е важно да го пиеш без  прекъсване..само така имал ефект,след 3 месец
*
« Отговор #24 -: Май 22, 2012, 16:45:33 pm »
И аз мисля да си го поръчам от  http://www.iherb.com/Maca.
Искам да попитам момичетата, които са го поръчали от там: парите, заедно с доставката направо от картата ли си ги дърпат?
Аз го поръчвам за мъжът ми (с лоша спермограма сме), но мисля да го пия и аз.
Очаквам положителни отзиви от пиещите го, успех на всички  :drunk:
« Отговор #25 -: Май 22, 2012, 23:06:59 pm »
Да,всичко е заедно,направо ги взема от картата,ползвай кода,за да имаш 5$ отстъпка :) :),аз моите ги чакам,още не са пристигнали,аз също ги поръчах за двамата  :wink: :wink:
*
« Отговор #26 -: Май 28, 2012, 13:38:56 pm »
daria_66 какво стана получи ли Мака-та :)  Аз стигнах до края на поръчката, използвах твоя код - Благодаря ти , за което, но явно има проблем. Изписва ми недостатъчна наличност. В картата имам 50 лв., поръчката ми е за 30 долара, но недостигат, май се плащало и за транзакция. Ще отида да внеса още пари ;), ама това пусто дъждовно време ...
*
« Отговор #27 -: Май 30, 2012, 11:32:58 am »
От днес и моята мака пътува към БГ, с нетърпение я чакам :)
« Отговор #28 -: Юни 01, 2012, 00:01:17 am »
Sis_i, да получих ги в понеделник...мака и червена детелина....започнахме ги, и чакаме резултати...  :lol: :lol:
« Отговор #29 -: Юни 01, 2012, 12:33:04 pm »
Аз една питанка  :ask:
тука последните няколко дни ми се гади едно такова и ми е гадно на стомаха. И понеже пия мака двете хапчета на веднъж, вместо едно сутрин и едно вечер, та може ли да си прецаквам стомаха така.  :ask:
Иначе все забравям да пия едното и реших че ще ги пия на веднъж двете, ама май ...не бива...

« Отговор #30 -: Юни 01, 2012, 13:10:31 pm »
Не мисля ,че е от маката.Аз съм пила и по повече наведнъж,защото предпочитам да ги вземам през деня. Те дават енергия и не виждам логика да се пият вечер.
« Отговор #31 -: Юни 01, 2012, 14:16:48 pm »
Радостче, аз ги пия предимно привечер, след като се прибера от работа и се навечерям, но никога съм нямала проблем с енергията вечер или със съня. То не е като енергийна напитка, която да действа на моемнта, а просто те държи енергичен и преповдигнатн през деня.
В началото като взех да го пия по това време, най напред го пиех само ако на другия ден почивам...за всеки случай, ако не мога да заспа вечерта, та на другия ден да не се случа на работа  :lol: но като видях че няма никакъв проблем и си го пия все вечер. И преид да си легна го пия и пак нищо.

Ама сега с това неразположение в стомаха взех да си мисля че е от двойния прием. Ще видим какво ще излезе накрая.

*
« Отговор #32 -: Юни 02, 2012, 10:24:08 am »
Beralentinia, защо не пробваш да спреш приема за малко и ще разбереш дали е от Мака-та.
   Аз искам да те попитам: действали ти на теб на либидото и желанието  :bed: ? А как се отразява на мажът ти? Извинявам се за личните въпроси, но причината да си ги поръчаме е надеждата да се промени нещо в моето желание и в показателите на мажът ми :)
« Отговор #33 -: Юни 02, 2012, 12:56:30 pm »
Изненадващо, вчера не го пих и днес ми е по добре на стомаха...поне за сега...ще видим по късно като се нахраня дали ще има проблеми, но определено днес ми е по добре.

За либидото...не знам как точно да ти отговоря, понеже като чели имаше един момент в който бях "гладна" по всяко време на деня  :lol: но не знам дали от маката или просто от внушението че може да ми повдигне лиидото. Това беше предния месец като го пиех, но сега с втория месец, нямам такива целодневни желания.
Милото ги пие от няма и седмица, та още нямаме наблюдения за него, но като имам ще споделя.

За повдигане на либидото fanny беше писала за билката "Бабини зъби" и беше много доволна. Аз ако имах от къде да си я взема щях да я пробвам, но уви...
На мен маката ми действа най вече на енергията от което имах най голяма нужда.

А сега на 13 като минем втората спермограма на мъжа ми, ще видим и дали я подобрява.

Ще докладвам   :balk_602:
« Последна редакция: Юни 02, 2012, 12:59:32 pm от Beralentinia »

*
« Отговор #34 -: Юни 02, 2012, 13:25:16 pm »
Искам да попитам момичета,които са купили Мака от Варна.От коя аптека е взехте?Проверих в няколко,но няма.

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
« Отговор #35 -: Юни 02, 2012, 18:40:44 pm »
Керита, потърси в дрогерии или магазини за хранителни добавки. аз от там съм я купувала във Варна .
Сиси, според мен, със сигурност действа на либидото, затова и я  спрях... :)
*
« Отговор #36 -: Юни 06, 2012, 16:17:13 pm »
Beralentinia, честно казано се чудех, ще покаже ли някаква промяна в спермограмата, след като половинката ти пие мака от скоро? Нали трябва да минат поне 3 месеца, за да се види разликата. Относно бабините зъби, има ги в почти всяка билкова аптека, знам че на мъжете би трябвало да им действа за подобрение на показателите, но за жените не бях чувала  :ask:
 И все пак като имаш някакво инфо, относно действието на мака, моля сподели с нас  :wink:    Успех от мен  yahoo_33
« Отговор #37 -: Юни 06, 2012, 17:36:48 pm »
sis_i може би си права мила, че няма да има резултат в спермограмата. Аз понеже на мен ми подействаха след седмица прием и за това реших че и на него след две седмици ще има промяна а то едното няма нищо общо с другото де...  :lol: колко съм проста. Ами каквото това... за сега ги пие па да видим. А за бабините зъби като казах че бих я пробвала, имах в предвид да я изпробвам на мъжа ми  :D но сега виждам че съм се изразила неправилно  :oops:

« Отговор #38 -: Юни 18, 2012, 11:25:33 am »
Привет ,днес си купих Мака на прах ,но не схванах как се пие :oops: Забравих да питам аптекарката.Разтворена в нещо ли се пие?

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #39 -: Юни 18, 2012, 11:26:54 am »
Beralentinia как сте мила имате ли вече резултати от спермограмата? Да ти се похваля че от днес и ние започваме с Маката, аз ще пия по 2, а мажът ми по 3 на ден. От днес ще бъда заредена като ракета :))), дано наистина ни подейства това "чудо".