Здравейте, сладурки.....
Да ви разкажа, в Петък бях на София (нали се подготвях за инсеминация). Бях там в 10:30 както се бях разбрала с д-р Андреева за да ми вземат кръв за изследване на хормон LH и Estradiol, а часа ми за преглед беше в 12:30 за да ми станат готови изследванията. Чакахме с половинката два часа пред клиниката и като дойде часа за преглед аз влезнах. Д-р Андреева погледна изследванията и бяха супер, започна прегледа и какво..... Изненада беше се пукнал фоликула, за двата часа чакане, и се случи, моята Инсеминация беше спешна. Викнах половинката, той даде материал, обработиха го и аз отидох за процедурата. Не трая повече от 2/3 мин, но после лежах 40 мин и си тръгнах. Изписаха ми Утрогестан и Дуфастон, на 14 трябва да направя теста, ако е положителен да продължа лекарствата и след 10 дни да съм на преглед, ако е отрицателен до 5 ден на Ц да съм в София за подготовка на следващата Инсеминация. Надявам се да съм късметлия и да се е получило от първия ден, тъй като на 30 Ноември (когато се случи всичко) имах роден ден, всеки който ми се обади ми пожела каквото си пожелая да ми се сбъдне и аз винаги си пожелавах едно и също.....дано!