0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля,коментиряйте графиката ми-графиката на juliana83
« Отговор #140 -: Април 19, 2012, 14:32:55 pm »
Само така Джули  yahoo_33 горе главата.Стискам ти палци и ти пожелавам много късмет през новият ловен сезон  :pleasantry:
*

    vitanova_1981

  • ***
  • 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Ей мила къде се загуби?!Нещо този месец ми намирисва че ще видим и твоите две чертички!Този тест за бременнтост мисля, че е грешен защото все пак е много рано, а и това зацапване, което си отбелязала се надявам да е предвещание за  :bfp: тестче.Силно ти стискам палци да видим вече и твоето :bfp: тестче  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
 :crossfingers: :crossfingers: :bfp: И аз мисля ,че е било рано . :wink:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
Хайде тук да има положително тестче този месец  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bfp:
стискам ти силни, силни  палци мила.

:bighug: :bighug: :bighug:

Тук съм, сладурки... наблюдавам ви въпреки, че не пиша и мисля, че сега е момента да честитя на някой така чаканите две чертички, много се радвам за вас момичета и благородно ви завиждам  :bighug: :bighug: :bighug:
А що се отнася до мен, просто този и миналия месец ми се налагаха няколко излизания в чужбина и за това не съм писала, но през малкото свободно време надничам тук там и ви наблюдавам.
Целувки
*
Пожелавам ти това да е твоят месец миличка :bighug:Рано е било и според мен за тест,знам,че те гризе отвътре  и затова си го направила.Следващия ще е  :bfp: ще видиш :grouphug2:




Юлиянкаааааааааа още утре те чакаме с теста и с радостната новина. Следя те изкъсо да знаеш :) И аз съм адски нетърпелива да си пусна тест ама се въздържам з-то при мен все още е рано... :) Вторник ще проверя как са нещата. Но утре мисля е твоя :) Стискам много палци и се моля това да е твоя месец  :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :babyflips: :bfp: :bighug:

*
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
Оле и тука май ще изскочи  :bfp: :bfp:
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

Хайде сладка, не те ли сърбят ръцете  :lol: препишкай едно тестче и ни се похвали  :bfp: :bfp: :bfp:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:bighug: :bighug: :bighug:

Дано това е твоят месец  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Прави теста и веднага се похвали  :bfp: Ще стискаме палци  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
 Джулианка много силно стискам :crossfingers: миличка най-сетне твоята мечта да се сбъдне. Успех сладка.Чакам да ме зарадваш :bfp: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Няма сбъдната мечта  osi_8 Всичко е от времето и жегите.... какво да се прави,но няма да се отказвам!
Хей не унивай, мисли хубави неща и твоето бебче ще дойде при теб!! :bighug:
*
Мила,горе главата!Няма да се предаваш!Бебо ще дойде много скоро-ще видиш!Но с нерви само можеш да си навредиш!! :balk_21:
Изобщо не се нервя, даже се стараех да не мисля, но като закъсня,а това не ми се е случвало от 3 години малко се ентусиазирах, но като ми закъсня толкова ходих при лекаря ми и той каза да го следя много внимателно,дали МЦ ще е като друг път и след като спре да отида и няма да ме бърка, първо ще ме види на ултразвук. Каза,че може да не е МЦ, заради дългата Ову, а може да си е и МЦ, ще видим :)
ох колко ми е познато то ва с надеждата  :? а после....
нищо мила, нов месец нов късмет.
Пожелавам ти всичкия късмет на земята да е с теб този месец и чудото да стане :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Моля,коментиряйте графиката ми-графиката на juliana83
« Отговор #158 -: Август 18, 2012, 21:35:17 pm »
 Юленце, как си миличка. Минавам да те навестя, че гледам отдавна нищо не си ни писала. Как минава лятото? :) Скоро ще видим и нашите две чертички сигурна съм :) :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Моля,коментиряйте графиката ми-графиката на juliana83
« Отговор #159 -: Август 19, 2012, 15:16:48 pm »
Както преди,всичко си е по старо му.... имах надежда този месец (имах много хубавка графика), но тя се изпари преди три дни  :witch:
В понеделник мисля да се обаждам в една клиника да видя за кога ще могат да ни запазят час, ако добия куража, разбира се, така съм решила....... и общо взето това е!
И не се губя, следя всички и знам всичко  :bighug: :grouphug2: