в тая таблица, дето я е дала мармотчето, ми се виждат ниски количествата на Хексалгина. знам, че се дава по капка на кг телесна маса, тоест, за 20 кг дете ще са 20 капки, а по оная таблица пише 5-15 капки.
при тия високи Т е важно да не се изчаква прекалено, защото Т се качва много бързо, а лекарствата имат време за подействане. понеже наскоро го гледахме тоя филм пак, та ми е прясно. мъжът ми беше изчакал да се вдигне до 39 градуса, едва след това дал Хексалгин и съответно, видяхме и 40 на термометъра.
Последния път педиатърката ми три сол на главата, точно заради това. Дозата за 20 кг дете е 15-18 капки, като натърти, че и с 15 ще свали, аз дадох 20. Дадох сутринта веднъж, на обяд оше веднъж, с това каза за тези 24 часа ти приключи с течния аналгин. На въпроса какво ще правим вечерта, отговори Бела дона, Нурофен и т.н. Твори с две думи! Дадох и вечерта аналгин 15 капки и свали както и с 20-те, но не можах да го спестя, защото с Нурофен, Бела дона и какво ли още не го докара отново на 39 и 9. Изобщо такова нещо не помня да ни се е случвало, с изключение на брат ми, но той си кара вирусите така всеки път.
И да ви кажа снощи как ме нагласи пред баща и малката девойка.
Обяснява ми какво упражнение е направила на кънките. Викам аз всичко видях. Тогава се обърна и ми вика: - Не мамо, ти тогава не ме гледаше и си говореше с един татко!
В стаята беше баща и, майка ми и баща ми и прихнаха. Викам мамо, аз си говорих с трима татковци подред, ти за кой точно говориш в момента
.
За този дето ти предложи да те бутне на паркинга ако затънеш
.
Викам ти ако не ме нагласиш, кой друг
Уитни Хюстън, много я харесвам. Да почива в мир жената.