И Боби не е минавал през "мен". Сега, обаче когато иска да ми каже нещо за баща си казва - Татко ТИ ми каза, еди какво си. Обяснявам му, че той не ми е баща, но може би понеже никога не е виждал моя баща, не може да ме разбере и всеки път се опитва да ме убеди, че мъжът ми е баща и на двама ни
На мен ми е много забавно, когато децата вместо аз използват името си. Получават се бисери.
Боян проговори много късно - след втората година и общо взето забавни неща при него нямаше, започна да говори сравнително чисто.
И при него все още всичко минало е вчера, а стане ли време за храна - всичко е обяд
Сетих се за забавна случка на скоро.
Винаги, когато си тръгва от градина се спира на таблото с менюто на изхода и го прочита. Та един път чете -
Закуска - сандвич - изядох го
обяд - супа - изядох я
следобедна закуска - грис - това го излях отгоре си
Мисля, че съм разказвала и аз за твърдението на Боян, че една от учителките го е удряла. Ставаше въпрос за две различни случки. Поговорих си дискретно с колежката и, тя помоли да изчакам да си поговорят двете преди да се отнеса към директорката и от тогава проблеми нямаме. Даже на моменти въпросната госпожа демонстрира много по-близки отношения с Боян.
Оплаквал ми се е, и че ги заплашват с наказание стоене сам на терасата. Веднага говорих с госпожите и вече заплахите са с наказание вътре в стаята.
Аз мислех, че Боян се е излекувал от вируса дето изкара предната седмица и току що мъжът ми ми сервира - бронхит