Привет и от мен, дано да е здрава седмицата, то и слънчева ще бъде към края, ама с тия минус 17 няма да ни сгрее.
Ние се държим, само един конюнктивит ни настигна.
Нинче, у дома тати капи, пък аз като по "яка" отварям оченцето. С Ели, ясно е по лесно, Стефан се инати основно, ама със заплахи и убеждаване успявам. Когато трябваше да му разширяваме зениците, голям зор видях, тогава директно стисвах главата между моите колене, така затискам ръце и крака и отваряме окото. Знам, че звучи много гадно и садистично, но тогава нямаше как да му се размине тази процедура.
Един бисер от събота. Стефан демонстративно си хвърля шишето на пода, след като съм го помолила да го занесе в кухнята. Аз само го стрелвам със сърдит поглед при което той казва: "Няма да се надосваш"
А любимия ми е на Ели, когато беше на 2г.10м., бяхме на море и мажа нея и мене за да ходим на плаж, при което гледайки ме гола ми задава въпроса "Кой купи тия цици?"
- детето беше преценило, че щом аз имам нещо, а тя не, значи е купено
Друг на Елена от същия период, тъкмо бяхме махнали памперса и тя все ме викаше да и вдигам гащите, но един ден, се беше изпишкала, а аз бях излязла от стаята и я чувам да вика на Стефан, "Бебе, вдигай ми гащите".
И като споменах за памперс, да се похваля тихичко, че почти сме махнали дневния памперс при Стефан. Казвам почти, защото на яслата го пращам с памперс, ама другата седмица и там ще е без, чакам да се стопли една идея, а и имат нови бебета в групата и няма да има кой да му обърне внимание.