0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за Февруарско-Валентински подаръци
« Отговор #40 -: Февруари 11, 2012, 14:58:01 pm »
Lioni_R, добре съм. Гледам Михаелка и ви навестявам, че искам да се зарадвам за вас :):)

« Отговор #41 -: Февруари 11, 2012, 16:12:09 pm »
Пете, можеш да ме махнеш от списъка за този месец.Ние се решихме вече, в Петък отиваме в РепроБиоМед за подаване на документи за ИКСИ по фонда.В Понеделник ще с пусна хормони и кръвна група, и ще видим допълнително какво още ще ни искат при подаване на документите.Дано успеем до до 2 седмици да сме приключили с подаването на документите.На мъжа ми доктора който го оперира, му предписа Трибестан, но не вярвам да помогне.Нямаше ефект от операциите, резултатите са подобни.

« Отговор #42 -: Февруари 11, 2012, 17:04:20 pm »
Здравейте с днешна дата.
В сряда ходих в Майчин Дом-София и след консултация с доц.Милко Сираков решихме да ми направят лапароскопия.Той каза,че това е единственото нещо което не съм направила до сега.Хормоните ми са в час,и въпреки цветната снимка каза,че след лапарото вече ще е сигурен дали наистина дясната тръба не е проходима.Обясни ми,че може да съм направила спазъм и това да е причина да не е преминало контрастно вещество в дясно.И така ме искат на 20.02. в 8:30 в болницата с изследванията-тези които аз имам и отделно тези дето те ми казаха да направя.
Няма да правя продухване.
Ами това е най-новото.
Заповядайте по едно следобедно кафенце:

renito86 Разбира се,че не сме те забравили мила!Тук останахме няколко от по-старите борещи се!Нооооо и ние ще успеем!
« Последна редакция: Февруари 11, 2012, 17:06:13 pm от sismondi »
« Отговор #43 -: Февруари 11, 2012, 17:27:54 pm »
Обясни ми,че може да съм направила спазъм и това да е причина да не е преминало контрастно вещество в дясно.
Сисмонди при мен се бе получило по същия начин при втората снимка.Но на третата нямаше проблем,но това не означавало,че нямам сраствания,за това по-нататък ако нищо не излезе с новата ми процедура,ще си направя и аз лапароскопия.Пък може докато чакам за финансиране от фонда,да не ми се наложи да ходя до София.Късмет ти целая на процедурата и сбъдване на мечтата  osi_9
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #44 -: Февруари 11, 2012, 20:26:41 pm »
Лека вечер ви желая и успех в процедурите момичета
« Отговор #45 -: Февруари 12, 2012, 08:41:51 am »
Добро утро щъркелчета, аз съм от скоро при вас, но тава не ми пречи да ви пожелая "Добро неделно утро" и да ви поднеса горещо и ароматно кафе.

Днес имам нужда от късмет и положителна енергия. Важен ден е. Дано щастието ме споходи!
« Отговор #46 -: Февруари 12, 2012, 10:59:28 am »
Много много късмет papa2011  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #47 -: Февруари 14, 2012, 09:42:16 am »
Добро утро сладки!
Честит Свети Валентин на всички влюбени!
« Отговор #48 -: Февруари 14, 2012, 22:14:03 pm »
Честит празник, двоен празник, и пожелавам на всички тест с две чертички  :wink:
« Отговор #49 -: Февруари 15, 2012, 09:31:26 am »
здравейте момичета дано сте направили добър лов покрай празника пожелавам успех на всички дано щъркелите бързо долетят тази година  stork-boy stork-girl
при нас станаха две години опити , но какво да се прави не било писано ...
приятен ден

« Отговор #50 -: Февруари 16, 2012, 07:27:50 am »
Добро утро и от мен. И при нас не било писано, от днес съм с чисто нов цикъл  :D. Така, че след има-няма седмица ще оглавя списъка на ловуващите.  :fishing:
Приятен и усмихнат ден на всички  :sunshine:
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 07:30:08 am от papa2011 »
« Отговор #51 -: Февруари 16, 2012, 09:03:20 am »
Sis мен можеш да ме заличиш от списъка на виделите две черти :((поне засега)
Нямам си вече точица.

*
« Отговор #52 -: Февруари 16, 2012, 09:16:27 am »
Sis мен можеш да ме заличиш от списъка на виделите две черти :((поне засега)
Нямам си вече точица.
Съжалявам Дидка! :( :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #53 -: Февруари 16, 2012, 14:08:35 pm »
Здравейте момичета,

И аз минавам в списъка за март. Моята :witch: е вече супер точна тц, тц, тц
« Отговор #54 -: Февруари 16, 2012, 14:12:43 pm »
Настана заветният ден, цнес бях на първи преглед и имам установена бременност, прекрасна снимка на която се вижда плоден сак около 1 см :) Искам да изкажа огромна благодарност на всички ви, защото без вас нямаше да успея. Благодарение на вас съм изключително щастлива в момента :) Обичам Ви момичета и дано всички съвсем скоро да сбъднете вашите мечти и да гушкате прекрасни малки бебчета :) Целувам ви всички, а между другото има ли някъде тема за следене на женски консултации, че не мога да намеря :) Целувам ви много много....  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

« Отговор #55 -: Февруари 16, 2012, 16:13:33 pm »
Браво Лозенец  :balk_46: :balk_47: :balk_46:
« Отговор #56 -: Февруари 16, 2012, 16:32:55 pm »
Настана заветният ден, цнес бях на първи преглед и имам установена бременност, прекрасна снимка на която се вижда плоден сак около 1 см :) Искам да изкажа огромна благодарност на всички ви, защото без вас нямаше да успея. Благодарение на вас съм изключително щастлива в момента :) Обичам Ви момичета и дано всички съвсем скоро да сбъднете вашите мечти и да гушкате прекрасни малки бебчета :) Целувам ви всички, а между другото има ли някъде тема за следене на женски консултации, че не мога да намеря :) Целувам ви много много....  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Много се радвам за теб миличка,нали ти казах че при теб хубавите неща ще са накуп :wink:

« Отговор #57 -: Февруари 16, 2012, 19:13:47 pm »
Диде мерси мила... права беше така е :) Много те цункам и тук и стискам палци съвсем скоро да оставиш всичко в миналото и да ни се изфукаш със заветните  :bfp:  :bighug: :bighug:

« Отговор #58 -: Февруари 16, 2012, 20:33:07 pm »
didka_moni много съжалявам миличка за загубата ти :balk_145:.Бъди смела и вярвай,че ще успееш.Единствено Вярата ни крепи всички тук!А и все пак ние сме с теб :grouphug2: И на нашата улица ще изгрее  :sunshine: :sunshine: :sunshine:
А иначе относно списъците вече само petqst може да ги коригира.
Лека вечер на всички

« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 20:38:22 pm от sismondi »
« Отговор #59 -: Февруари 17, 2012, 09:22:33 am »
А и все пак ние сме с теб :grouphug2:

За това съм най-много благодарна че намерих хора,които са истински в чувствата си.А за слънцето наистина ще изгрее и на нашата улица сигурна съм :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Февруари 17, 2012, 23:31:09 pm от petqst »