0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Предаването на Мира Добрева
« -: Януари 31, 2012, 10:22:06 am »
Много ми е интересно какво мислите за това предаване?Навсякъде чета по форумите колко е п...ста водещата и т.т.А отскоро са заговорили и записали по темата , че тя била "виновницата" Светия Синод да се извини???
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Предаването на Мира Добрева
« Отговор #1 -: Януари 31, 2012, 10:24:26 am »
че какво общо има тя?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #2 -: Януари 31, 2012, 10:42:07 am »
Така обяви в предаването си ...един вид след нейната намеса и т.н.Изобщо не разбирам .Виждам,че постоянно дава репортажи за жени с репрудоктивни проблеми , но виждам и реакциите на хората след неините репортажи
*
« Отговор #3 -: Януари 31, 2012, 11:45:26 am »
Да е жив и здрав съпуга й на Мира. Аз лично като видя тази напудрена кокона тутакси сменям канала. Опитва се жената да се набута тук и там, обаче някак си не й се получава. Не бих й дала оценка за интелекта, няма смисъл - то се вижда. И изобщо не й е мястото точно пък на нея да прави репортажи за репродуктивни проблеми, няма моралното право да трупа рейтинг от тази тема. И капчица от това не е изстрадала. По-ще й отива да прави репортажи за пластичните операции - там със сигурност е доста компетентна и "изстрадала" .... може и за роклички и чантички, в най добрия случай бебешки памперси.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Януари 31, 2012, 11:51:28 am »
значи, не са "заговорили и записали по темата", а тя самата се е изфукала.

аз не знам за такова предаване, не съм чела и тук някой да го гледа, нито съм прочела за нейна публична реакция.

Синодът се извини поради публично изразеното възмущение на пациентските организации, което медиите разпространиха и можеш да прочетеш на нашия сайт.

не виждам смисъл от тази тема, освен опит да се повдига интереса към предаването. може, но за реклама имаме други условия.

заключвам.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!