По логигично е да е точно обратното, при -21 колкото отчете колата ми сутринта да работят повече екипи за да се отсранят повредите максимално бързо.. При -15 момчетата за интернета кацнаха на стълба след няма и 15 минути. Тук говорим за ток, нали разликата е огромна. Ще взема да се кандидатирам за депутат да им внеса малко яснота по въпроса
Плюс това могат да се измислят алтернативи, така, че дадено село да не зависи само от едно подаване на електроенергия, ама там трябват пари. Що да се влага, като може само да се прибира.
Изобщо тука можем да говорим много. Можем да спорим и да се обясняваме с дни и месеци..
Вчера се видяхме със съседката, която ми се оплаква, че видиш ли вече задължително трябвало билети да дупчи, щото имала 30 лв за месеца актове в градски транспорт.
Точка 2, съседско момче ударило нарочно с колата куче, което тя храни на улицата и много обича. Сега куцало и тя много го обичала и плачела. Викам има ли причина да не харесва момчето кучето? Ами скочило няколко пъти върху детето му като минавало с колелото! Викам аха, а ти като толкова държиш на кучето, защо не си го вземеш в двора за да го храниш? И моето дете излиза с колелото, само че е по-малко и все още е с нас, затова кучето не смее да нападне. Еми разсърдиха ми се... Днес не ми казаха и добро утро! Искаме да сме като в Европа, обаче не ни изнася да живеем европейски. Ще продължаваме да си храним кучетата на улицата, да ги оставяме да се плодят и да изхвърляме животинките в компект с майка им. Ще продължаваме да не си дупчим билетчетата, въпреки, че взимаме и пенсия и работим и аз и мъжа ми. Ще продължаваме да се сърдим на всеки, който ни моли и ни обяснява, че на 60 години не сме прекалено стари, за да променим с малко възгледите си, като например да кастрираме животинките, дори без парички и да спестим и на двете страни подобни преживявания. Ама ей, всеки ден се оплакваме от България а не виждаме, че ние сме България
Докато Българите не се научат да мислят и да живеят като Французите например, България няма да заприлича на Франция. Аз всеки ден виждам промяната, тя е с малко отгоре, но я има. Вчера например гледахме изискванията за кокошките. Мислили били за кокошките чувам аз, а народа измира от глад. Какво общо имат кокошките с гладуването на народа? Европа дава пари, има изисквания и те трябва да се спазват. Де се чукна, де се пукна. Тва кат ромите. Ти му викаш, че не може да краде, то ти вика: Знш ли как дживеем бе брато? Чудесно обаче чувам аз, че бездомни хора не желаят да ходят в приюти и да им се помага, защото имало правила, трябвало до 8 например вечерта да са се прибрали... еми какво мога да кажа аз? Всичко разбирам, ама и ми е ясно, че точно тези хора просто си имат начин на живот и само мрънкат колко са зле за да им се даде, за да си пиинат и изпушат кутииката с цигарки. Еми докато този човек не се вземе в ръце, кой и как насила да го направи. Докато Българите не се научат да живеят като Европейци, няма как България да стане Европа. Бавно става това, виждам го и ме радва много, но повечето хора си лежат и не си дават изобщо зор, остават без работа и пари и кой да е виновен? Еми държавата кой. Искат България да е като Холандия, ама продължават да си изхвърлят обелките и фасовете по улицата и да си хранят племето от кучета и котки по улиците, кой е виновен, еми Бат Бойко кой
Той строи магистрали, не вземе да им дава помощи, че те с две пенсии и две заплати не могат цигарите и водката да си платят. Ей чесно идва ми в повечко, верно хора на години, ама
Ей сега съм 38 и хрема на работа, кой е виновен? Еми Бат Бойко и държавата, тва ако бех в Австрия например ехеее ...