Когато някое от децата ми е болно, аз използвам лист и молив за да записвам кога каква е била температурата му и кога какви лекарства съм дал, но когато и двете са болни - без този лист съм напълно загубен.
Една вечер когато и двете бяха с поредния довлачен от градината лек вирус ми хрумна идеята да напиша приложение, което да помага на родителите докато се грижат за децата си.
От програмата очаквах да:
1. Да мога да записвам данни за повече от едно дете - точно като с листа (обръщаш листа и ето ти място за данните на още едно дете).
2. Да може да се записват данни за:
- текущо време
- температура
- дадени лекарства
- отбелязване на преглед при лекар
- бележки в свободен текст - примерно какво е било състоянието на детето към момента или какво е казал лекаря по реме на прегледа
3. Да разделя отделните заболявания за всяко от децата, като ги групира по време на заболяването. Така ще може да се пази история и за минали заболявания и евентуално да се следи кои лекарства как са повлиявали и как се е развивало заболяването преди
4. Да ми напомня кога пак трябва да измеря температурата
5. Да прави графика на телесната температура
6. И разбира се някои дреболии като:
- да работи бързичко
- да изглежда добре
- да се ползва мноооогоо лесно
- Да е с ТЪМНА тема, защото родителите обикновенно правят тези неща през нощта
"Parent Notes" е точно това и ако и вие сте били някога в подобна ситуация ще разберете за какво ви говоря.
Връзка към App Store:
Екрани:
Кодове:
WH6A6PNEH64H
H6APAT43FHWP
MXX9HHW967J9
ELWPKTFPH7M7
JXLKTJXTE6LY
E3AWF9HPA4EF
JPAHMK4PF9RN
EWT66HMNX9TH
PJYY74HF74JX
HALM3TXPWNAW
Ще съм благодарен, ако след сваляне на приложението го оцените подобаващо в AppStore
.
Поздрави