0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: "Високите токчета" бистрят инвитрото
« Отговор #20 -: Януари 29, 2012, 17:45:16 pm »
дай някоя пикантерийка за лф, аз не че знам коя е, и тази гери не я знам...  :lol:
Мечинка, Гери и аз не я познавам, мислях да се поразровя да видя коя е, но не си струва. Всъщност освен да я номинирам и нея, като М.Б. А за Людмила Филипова има много материал в чичо Гугъл, да не и правя пиар тук. Има сайт, ако искаш, го прегледай. :( Преди време нашумя с една скандална книга: "Стъклени съдби". Изживява се като аристократка. Правила инвитро на времето и за това ни "съчувствала", след което си забременяла и родила детето нормално. Беше номинирана май и за жена на годината веднъж, барабар с Меглена Кунева.
:lol: о не, не... аз почти риторично попитах, не се вълнувам от тези персони, за пръв път го гледам това предаване,  :lol: с едно око и едно око му обърнах внимание
Оле, а пък аз ти се вързах, даже щях да ти пращам и линк... :oops:
rosefromstars, интересно коя е клиниката, нали?

*
« Отговор #21 -: Януари 29, 2012, 18:12:37 pm »
Нали не очаквате да каже коя е клиниката, все пак това е скалъпено от нея.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #22 -: Януари 29, 2012, 18:52:07 pm »
това ли е предаването:http://www.ladyzone.bg/tokcheta/videos/video/1376813732-Visoki_tokcheta__Iskreno_i_lichno_po_temata_in_vitro.html

значи ще има продължение :lol: ще ми е много интересно какви ще ги дрънка тая Людмила :lol: Иначе ,за протокола тая има едно родено дете от някакв си не толкоз случаен мъж и сега сигурно не ражда второто, защото вече е дърта кокошката и не може да си намери подходящ донор :lol: Моето мнение за тая е ,че тя никога не би родила дете от любов и без финнсови интереси към „донора" на спермата  :lol:...и затова такива няма как да разберат ,че има мъже и жени на този свят, които се обичат повече от онези пъшкания за 5 минути, но поради репродуктивен проблем един от тях се нуждае от инвитро или от донор :? И нека не сбъркаме любовта със сексулният акт от който се раждат деца.Деца се раждат и от изнсилвания крайнасметка, а колко се раждат от други сметки или без да са искани просто направете си сами отчета :lol: Те ниямат нищо общо едно с друго :?А тая Гери не знам си коя направо ме вбеси с толкова крайно мнение против инвитрото :?...и теории за дървен философ...направо ужас и кошмар :(
За Юлиана останах приятно изненадана и ще и стискам палци за успешен финал  :babyflips:
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 18:54:39 pm от Ваня:) »
« Отговор #23 -: Януари 29, 2012, 19:06:26 pm »
Не я разбирам ЛФ, има някаква болка и защо постоянно ни я дават по телевизията нейната болка. Където става дума за ин-витро и тя е в дискусията. Скоро я гледах в друго предаване и там сърцераздирателно разказа как щяла да умре от хиперстимулация и после си забременяла естествено видиш ли. Все едно тя е единствената на света дето е била с хиперстимулация. Не виждам причина въобще да се взема под внимание нейната позиция, която от години налага.
*
« Отговор #24 -: Януари 30, 2012, 12:22:46 pm »
Тази Людмила Филипова,ми е ясна,ама другата ,не и запомних името,много интересно ще ми стане,ако се озове в нашата ситуация.Дали,няма да е първа на опашката в някоя клиника?Смея да го кажа,защото аз,лично изкоментирах за един гад/мъж/,че не трябва да се възпроизвежда,щом не става по естествен път.А аз,самата сега съм по клиниките.Мисълта ми е,че много трябва да се внимава какво приказвш,че мечката като е в двора на комшията,може и в твоя да прескочи.Не съм се загрижила за тази,но рови в раната на много двойки.
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
« Отговор #25 -: Януари 30, 2012, 12:38:21 pm »
на ваше място, не бих се вълнувала от тия предавания. хората ги правят за пари. Людмила Филипова е готова на всичко, за да е постоянно в светлината на прожекторите и да си продава книжлетата.
И аз, превключвайки от канал на канал, попаднах на това предаване и като чух, че разговарят за ин-витро, някак инстинктивно реших, че не искам да ги слушам точно пък ей тези сега, и май, не съм сгрешила
*
« Отговор #26 -: Януари 30, 2012, 14:04:38 pm »
Утре въпросната Людмила Филипова ще бъде в предаването "Преди обед" по БТВ и ще бистри неприетите в градина деца и тематата за инвитро повдигната във "Високи токчета", поне такъв беше анонса.
« Отговор #27 -: Януари 30, 2012, 14:10:09 pm »
Утре въпросната Людмила Филипова ще бъде в предаването "Преди обед" по БТВ и ще бистри неприетите в градина деца и тематата за инвитро повдигната във "Високи токчета", поне такъв беше анонса.
Тази жена май няма с какво друго да се занимава.Може би този път ще сподели със зрителите ,че заради неспукания и фоликул не са взели детето и на градина :D.Като за край ще отрони и  някоя сълза.Дано поне да е по цвички,че да излезе по-бързо от студиото.
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #28 -: Януари 30, 2012, 14:11:35 pm »
Вдругиден очаквам да разреши финансовата криза в световен мащаб, както и сама да отиде и да източи горивото на Коста Конкордия.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #29 -: Януари 30, 2012, 14:32:56 pm »
Тази жена май няма с какво друго да се занимава.Може би този път ще сподели със зрителите ,че заради неспукания и фоликул не са взели детето и на градина :D.Като за край ще отрони и  някоя сълза.Дано поне да е по цвички,че да излезе по-бързо от студиото.
Оххх, това е много готино, искрено се разсмях, благодаря ти :lol:
Людмилка мисля да не я коментирам, ясно е, че има психически отклонения жената...
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #30 -: Януари 30, 2012, 16:57:01 pm »
На светлинни години са от истината!
« Последна редакция: Януари 30, 2012, 17:00:28 pm от kisela_2000 »

Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
« Отговор #31 -: Януари 30, 2012, 17:10:48 pm »
Кисела2000 - с глас се смях на снимката - много е сладка :).
Ние с мъжа ми решихме да погледнем записа на предаването и изтърпяхме известно време. Толкова некомпетентни изказвания и неверни твърдения, хвърлени в пространството, че просто се отказвам да коментирам.

« Отговор #32 -: Януари 30, 2012, 18:05:29 pm »
  :D  :D :D Кисела смях се със сълзи, намери плавници на токчета за патиците Гери и Людмила    :D  :D  :D
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #33 -: Януари 30, 2012, 18:09:27 pm »
Утре ще е интересно да я видим какви ли ще ги бистри пак ЛФ.
Абе на последък по всички предавания обикаля момичето, нещо май рекламка си прави. :wink:
« Отговор #34 -: Януари 30, 2012, 19:01:18 pm »
Пари изкарва с чужда болка. То като не ти е до главата, най-лесно е да се говори и то глупости. Най-ужасното е, че тя ги и пише и даже му викат на това художествена литература.
*
« Отговор #35 -: Януари 30, 2012, 20:29:22 pm »
А аз не разбирам как глупаво същество като Людмила Филипова изобщо може да напише и публикува книга.
За пръв път я гледам на живо и очаквах да е по-членоразделна.
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #36 -: Януари 31, 2012, 00:17:01 am »
А аз не разбирам как глупаво същество като Людмила Филипова изобщо може да напише и публикува книга.

Ай,ай... аз също! Все едно бяха хванали едно десетгодишно момиче да говори.
« Отговор #37 -: Януари 31, 2012, 01:06:58 am »
Аз пък не мога да разбера каква е тая "война" срещу ин-витрото  8O

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #38 -: Януари 31, 2012, 08:07:14 am »
Аз пък не мога да разбера каква е тая "война" срещу ин-витрото  8O

скандалът продава.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #39 -: Януари 31, 2012, 10:56:00 am »
И ние с мъжа ми това се чудехме. :wink: