Гледах аз, май беше след предаването на нана. И двете предавания гледах просто ей така
. Направо дали да се смее човек на тази простотия или да реве, че изобщо може да влезе в ефир.
А тва девойче ЛФ ама няма проблем, ама отива в часна клиника, ей тъй да се изръси 100-200-300 или нам колко си лева за пълни изследвания. Ок да е сигурна, че е здрава, ама в клиника по стерилитет и то часна. После извенъж както и няма нищо, хората решават, че тя трябва инвитро да прави
и най-безумното, тя се съгласява. О съвършенна простотия. Третото, щяла да умре от свръх стимулация в едно кино и я оправят в пирогов. Възможно е, макар че се съмнявам. и най-накрая бебето и умряло от свръхстимулация. Продължение, тя забременяла отново и представете си пак отишла в клиника по стерилитет! Да я гледат на хубава апаратура. Хм, обаче те казали, че трябвало аборт да направи. Ама тя отишла в мизерна си няква болница и с първобитния апарат те видяли, че всичко е наред
. О съвършенна простотиъо, като лъжеш и лицемерничиш поне попрочети мъъъничко, да не ти се смее толкова народа. И то за какво? Вижте ме аз горкана! И кой и приглася, 20 и няколко годишна девойка, която още не знае както иска, та тя седнала да ми обяснява, че нямала нужда от деца. Е тва ме разби. Плюс това съм била и длъжна да не създавам деца, имало родени вече. Тва е, хората просто мразят да мислят или има толкова акълец! Онази малката водеща някак не мога да и се сърдя, още не знае кое и как, ама тази русата, изобщо без коментар. И цялата работа за какво? И те не знаят ако мен питате. Не обичам така да съдя хората, ама тва ме разби просто. Седнали две жени да ми ръсят мозък и да ми казват как аз да живея живота си, при положение, че те техния омазали и аз трябва да съм благодарна за ценните им съвети от изстрадалия им живот. Ама как може ти да излезеш и да кажеш, че си правил инвитро без да си имал показания за това и проблем? И да се оправдаваш, че лекар бил казал, пък не те бил информирал? Просто...изобщо не се чуват колко не са добре психически. И малката девойка, кой и дава право да съди хората и да им дава наклон как да изживеят живота си?
Защо не бях аз в ефир, нямаше да издържи и 3 минути, щях да я наглася и не да се изнесе с рев ами изобщо да съжалява, че се е появила там. Все гледам да съм бяла и добра, ама то тва вече преля чашата!
Банвайте ме, този път преля и ще си го напиша!