0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
За сурогатството по Нова
« -: Януари 29, 2012, 11:57:06 am »
Някакви неземни глупости за сурогатството се ръсят по НОВА в момента за сурогатството.  8O

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
Re: За сурогатството по Нова
« Отговор #1 -: Януари 29, 2012, 11:59:39 am »
Не знам разбиха ме Зай, тия дни все едно има масирана атака срещу хората с проблеми.С мъжът ми гледаме и се пулим тъпо.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #2 -: Януари 29, 2012, 12:09:00 pm »
Ръсят се глупости не без помоща на проф. Козовски.

Да предложи на семейството сурогатство за да "не си разваляла фасона" жената е извинете...абсолщтна тъпотия.
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #3 -: Януари 29, 2012, 12:15:57 pm »
Ама те не разбират за какво говорят даже! Чухте ли го оня дето твърдеше, че при сурогатството детето имало 3 майки! 8O 8O 8O Две, хайде, можем да ги докараме, ама третата от къде се появи. :D

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #4 -: Януари 29, 2012, 12:36:43 pm »
Да и обясняваше как се губи връзката на детето с майката която го е родила.Тогава осиновените деца, какво да кажат?Тяхната връзка с осиновителите каква е измислена?

А Козовски ме разби, не очаквах такива думи от доктор.

« Отговор #5 -: Януари 31, 2012, 10:14:36 am »
Да и обясняваше как се губи връзката на детето с майката която го е родила.Тогава осиновените деца, какво да кажат?Тяхната връзка с осиновителите каква е измислена?

А Козовски ме разби, не очаквах такива думи от доктор.
Имат предвид ако е с донорска яйцеклетка.Всички тръбят в момента , че щяло да има сурогатство с донорски материял и тогава детето е вид осиновено , а генетично не е на родителите.
*
« Отговор #6 -: Януари 31, 2012, 10:44:32 am »
Не, Гери имаха в предвид, че при сурогатното майчинство плодът има връзка с жената която го износва и при даване на детето на генетичните му родители се губи връзката между него и генетичната му майка, зашото тя не го е износила.И тук идва моя въпрос, какво да кажат осиновените?"Биеха" се изказванията им, просто.

« Отговор #7 -: Януари 31, 2012, 10:46:13 am »
В последствие навсякъде говорят за това,че ще бъде разрешено с донорска яйцеклетка