0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цитат на: Starlet
Желая успех и късмет и на двете момичета!!!  :D

Кои са двете момичета?...Надявам се не си визирала мен като втора?  8O
Мен лекарите ме убеждават, че никога нищо ми няма. И сега лекарката ми казва, че е съвсем нормално това почти постоянно неразположение 8O ..А аз до скоро не знаех какво е ПМС дори, защото не съм имала преди цикъл....Но явно ще трябва да свиквам все да се чувствам като пред цикъл :?  :roll:

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Цитат на: samorasliche
Кои са двете момичета?...Надявам се не си визирала мен като втора?  8O

Все още съм добре с зрението Саморасличе. Темата до колкото виждам е пусната от Одитор, и просто Ади се е присъединила към тази тема!? Желая на тях двете успех в тестовете за бременност!!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Здравейте момичета :)
Тези предменструални симптоми, заради които отворих нова тема, за мое съжаление се оказаха такива :bfn:  :( , но ние сме много упорити и продължаваме напред. :bed: до достшгане на крайната цел :bfp:
Хубав ден на всички :)
*
Съжалявам, мила,
нищо следващият път ще стане :lol: Стискам ти палци!Успех!
Oditor, съжалявам, 4е сега не е станало, но като гледам колко си решителна, няма начин следващия месец да не стане:) Само така и успех!
Цитат на: seasmilebg
Oditor, съжалявам, 4е сега не е станало, но като гледам колко си решителна, няма начин следващия месец да не стане:) Само така и успех!

Момичета, сърдечно Ви благодаря :)
Нека щастието се усмихне и на Вас! Стискам палци :crossfingers:
Благодаря! Ще действаме по въпроса :wink:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Цитат на: oditor
Здравейте момичета :)
Тези предменструални симптоми, заради които отворих нова тема, за мое съжаление се оказаха такива :bfn:  :( , но ние сме много упорити и продължаваме напред. :bed: до достшгане на крайната цел :bfp:
Хубав ден на всички :)

Много съжелявам !!!!!Но нов месец нов късмет!!Продължавй да се бориш!!!-така или иначе  :lol: ще си имаш бебенце!!!
Adi, как са при теб нещата, прави ли вчера кръвен?
*

adi

• 7710
Adi, как са при теб нещата, прави ли вчера кръвен?

Да направих....................ЧХГ -12
Пак нищо няма да стане! :cry:
O-o,миличка, съжалявам!:( Но нищо, нов месец, нов късмет (както казваш по-горе)!
 Виждам, че и при двете цикъла ни този месец започва почти на 1 и съща дата. Дано този М и за двете да е последен за следващите 9 месеца!:)
*

adi

• 7710
Дано дано миличка !Обаче аз сега съм решила един месец да почина от всичко !!Имам нужда от психическа почивка!!!!!Трябва да се по успокоя че така става по лошо!Успех миличка! :lol:
Благодаря, Ади! При мен е по-скоро обратното, усещам как върпеки позитивното ми мислене, изпадам в дупка. Ако можех, щях д аис дам по4ивка, но мъжът ми настоява. Така да се каже, имам срок до декември
*
Ако можех, щях д аис дам по4ивка, но мъжът ми настоява. Така да се каже, имам срок до декември
8O Как така? И ако ( в никакъв случай не го пожелавам!) вземе, че не стане - тогава какво?! Щом имаш нужда от почивка - почини си! Иначе само се товариш емоционално! :bighug:
Цитат
Така да се каже, имам срок до декември

Мъжът ли ти поставя тези срокове?  8O То е лесно да се поставят, ама не става така. То да не е концерт пожелание?  :?
И все пак ще стискам палци да влезеш в срок  :D  :goodluck:
оф,моми4ета,много,много се радвам,4е ви има!...в момента съм в таквоа ревливо състояние,4 ене мога д ви опиша.До миналата седмица нешата бяха ок, после изведнъж ми каза, 4е искал да се прибира вкъши с желание и да имало смисъл, и смисълът бил в това да имаме бебе. Аз възприех думите доста зле,като 4е ли сега животът му няма смисъл, а сега не се ли прибира с желание вкъши...Каза, 4е пробваме още малко до декември, и после по4ваме пълни и всевъзможни изследвания. Опитах се да му обясня, 4е като ми постявя така срокове, се 4увствам като някакъв предмет и съвсем ми се обезсмисля правенето на секс. Абе, какво да ви занимавам с глупости, всяка от вас си има достатъчно сериозни мисли по темата за бебетата. Просто не знам как да изляза от това състояние, и вс еме избива на рев
*
:blowingdust:
Мила, защо не почнете с изследванията от сега (и да не гоните срок). Така хем ще си спокойна, че всичко е наред, хем и мъжът ти ще се успокои, че правите нещо по въпроса. Явно мъжът ти прилича на мен и аз бях много нервна и неадекватна, сега като ходя по доктори се чувствам много по-добре, колкото и странно да звучи! Спокойна съм, защото правя каквото мога, другото е Божа работа! Преди все имах усещането, че съм непълноценна, че не влагам цялото си старание в бебеправенето...и такива щуротии!
*
Мила вие откога се опитвате за бебе, че мъжа ти така е пощурял?
Лан, ами ние досега не сме спрели всъщност да правим изследвания, аз съм писала във форума на части кое докъде е. Всичко досега е наред, даже лекарката ми последно ме изгони от кабинета (в добрия смисъл на думата) и каза да спра да ходя, каквото птрябва, всичко сме били измерили и проверили, и при мен и при мъжа ми нещата са ок,просто е въпрос на време и спокойствие.
Айви,опитваме сериозно от януари тази година.А той казва, 4е го иска толкова много, зашото времто си минава и ве4е е на 32.Аз съм на 27 и дале4 не мисля така,но...