0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,
От 2 месеца Ви чета, но сега бих искала да се включа с въпросче, чийто отговор се надявам да получа от Вас :)
Очаквам месечният си цикъл между 15/16.06.2006 г., но преди две седмица, почуствах гърдите си напрегнати (това чувство е необичайно за мен по време на мензис), от няколко дни изпитвам едва доловимо гадене около 14-15 часа, но в същото време изпитвам болки ниско долу в коремната област от 4 дни, така сякаш ще ми дойде :(
Зная, че е рано да се отчайвам, защото едва от 2 месеца си правим бебе, но моля кажете ми, възможно ли е тези предменструални болки да ги има при наличието на евентуална бременност? :?:
Благодаря :)
*
Здравей, много често ПМС и симптомите на ранна бременност са еднакви.Така, че има време изчакай и ти стискам палци да се похвалиш с положителен тест. :lol:
*
:bhcontract: хи-хи на мен ми звучи като бременност , стискам палци
Дано, това би било чудесно :)
 :good_post:
*
стискам палци :D и да пишеш какво става с теб :wink:
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
естествено, че е възможно. аз имах ужасни предменструални болки, ама не ми дойде :D та така...
стискам палци и не се вглеждай толкова в себе си, щото пречиш  :D
Цитат на: aivy
стискам палци :D и да пишеш какво става с теб :wink:

Мерси, и аз на Вас! :)
Дано при теб да е бременност....При мен въпреки,че ми се гади напоследък доста редовно, става ми лошо от някои миризми, почти постоянно съм напрегната и т.н - са все предменстуални симптоми, които не съм имала преди, но явно вече ще ги имам. И цикъл имам- ако това се нарича цикъл.
Така, че има симптоми и симптоми - пожелавам ти да не ти дойде 9 месеца :) Успех

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Цитат на: oditor
Зная, че е рано да се отчайвам, защото едва от 2 месеца си правим бебе, но моля кажете ми, възможно ли е тези предменструални болки да ги има при наличието на евентуална бременност? :?:
Благодаря :)

Да възможно е!!!!!По принцип много често си приличат  предменструани симптоми с симптоми на ранна бременност!!!
Аз в момента си чакам резултата от инсе.и също съм с такива болки!!!
гадничко е да незнаеш дали да се надяваш!!
Дано дано миличка при теб да е положителен резултата и да не ти идва 9 месеца!!Успех!!!! :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Ади кога трябва вече да имаш резултат от инсето. Аууу мила дано да е успешно и да ни зарадваш :wink:
Ама хубава графика, Ааади! Да не е уруки  :) Хайде, давай благата вест!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
В понеделник ще разбера!!!!!Ако не ми дойде до тогава!!!!
Дано хич да не ми идва! :balk_21:
Adi,графиката ти е страхотна! Дано, дано!....Стискам ти много палци:)
Цитат на: adi
В понеделник ще разбера!!!!!Ако не ми дойде до тогава!!!!
Дано хич да не ми идва! :balk_21:

Adi, дано "ХИЧ" да не ти дойде (9 месеца де), желая ти го от сърце! :eggsperm:

Хубав ден на всички :)
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Ади миличка аз ще ти кажа че тайно ще ти стискам палци защо тайноли?  :wink: за да не те урочасам без да искам 8)  И според мен графиката ти е страхотна успех миличка и айде да идва по бързо тоя понеделник :wink: . :kiss:
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Ади,мила,и аз ти стискам палци :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
и искрено ти желая скоро да станеш МАМА!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Желая успех и късмет и на двете момичета!!!  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Ади, всички ние сме с теб. Дано в понеделник да се побъркаш от щастие, желая ти го с цялото си сърце
Цитат на: Starlet
Желая успех и късмет и на двете момичета!!!  :D

Сърдечно ти благодаря Starlet! :thankyousign: