Бях на преглед при д-р Савова и първо, че за прегледа чаках около 50мин. след записания час, прегледа ме много набързо и бързаше по принцип все тичаше напред назад и като излязох да си запиша час за 06.11 се оказа че има само 2-3 свободни часа около обяд, записах се и ще си взема отпуска, но момичетата на регистрацията ми казаха, че при нея по принцип е така...
Да се включа и аз
аз също ходя в Щерев и съм при д-р Андреева и впечатленията ми се покриваха напълно с твоите, все ми се струваше, че някак си набързо ми минаваха прегледите, случи ми се да чакам и два часа, но д-р Андреева беше имала спешна операция и в случая това чакане не ме ядоса, защото си представих ако аз имах нужда от операция и лекаря ми каже - Хубаво, но трябва да чакаш, защото имам часове.
След два месеца ходене там, разбрах, че винаги забавянето им е с някаква основателна причина.
Обаче, след 2/3 прегледа нещата се промениха тотално. Два пъти се чувах с д-р Андреева по телефона и вече дори извън кабинета ме познава и заговаря да ме пита как съм. Последният път ми намери Прегнил, който се оказа, че се намира много трудно, цената му е 6лв (имал заместител, който струва 60лв.) за което съм и много благодарна. И бях очарована от нея, като видях наистина радост в очите и, че двете сме направили един фоликул (което беше много трудно, при мен)
А относно часовете, след като си станал пациент веднъж, дори и да няма свободни часове, лекуващият ти лекар винаги ще те приема.
Аз лично съм много доволна.
Пожелавам ти успех и дано на всички ни се сбъднат мечтите